Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Recommended Posts

07.01.2025 в 09:08, Smereca сказал:

Вітаю!
Поясніть будь ласка, я повинен свій акаунт GPT підключати чи модуль інтегрується з Вашим? 
І якщо свій, то це повинен бути платний варіант чи безкоштовного достатньо?
Чи треба буде ще щось сплачувати після покупки модуля, наприклад зв генерацію того що робитеме GPT ?

Генерація статей відбувається яким чином, GPT щось сам видумує і пише чи все таки йому можна надати базу зі статей про продукт і на основі неї він буде писати статті? 

працює через Апі ChatGPT, різний вибір моделей, можливість підставляти у запит доступні дані товару 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

В 12.01.2025 в 10:43, kabantejay сказав:

працює через Апі ChatGPT, різний вибір моделей, можливість підставляти у запит доступні дані товару 

То все таки - я повинен свій акаунт GPT підключати чи модуль інтегрується з Вашим? 
Чи треба буде щ
е щось сплачувати після покупки модуля, наприклад зв генерацію того що робитеме GPT ?

і я ваірно зрозумів що кудись я можу закинути свою базу даних з яких GPT буде брати інфорацію для статей і це все нормально інтегрується?

Надіслати

13.01.2025 в 13:14, Smereca сказал:

То все таки - я повинен свій акаунт GPT підключати чи модуль інтегрується з Вашим? 
Чи треба буде щ
е щось сплачувати після покупки модуля, наприклад зв генерацію того що робитеме GPT ?

і я ваірно зрозумів що кудись я можу закинути свою базу даних з яких GPT буде брати інфорацію для статей і це все нормально інтегрується?

ваш власний акаунт, api зараз вже наче платний але там мінімалка 5 баксів на рахунок, але це не абонплата, тобто вони не згорають, сплата лише за використані ресурси, цього хватить на 500-1000 товарів, може і більше, все залежить від обсягу контенту. в модулі є змінні типу [category] [attributes] замість яких потім у запит підставляються конкретно ваші дані товарів і використовуючи їх та можливості gpt генерується контент.. з покупкою я також даю доп інфу та приклад свого перевіренного шаблону, але звичайно можете складати та експериментувати зі своїми, тестувати та змінювати їх.

якось так..

• +1 1
Надіслати

• 2 weeks later...

Добрый день подскажите есть ли какеи-то встроенные функции для вызова их в других модулях или частях админки? Если в 2х словах есть модуль которые загружает товары в интернет магазин, но нужно интегрировать с этим модулем для того что бы после добавления товара было сгенерировано описание товара. Или как вариант есть ли возможность вызывать необходимые функции на основе событий опнкарт?

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.