Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Recommended Posts

21.11.2025 в 22:25, Smokewind сказал:

Дякую за відповідь. Поки що почекаю з цим модулем, бо у гілці бачу що автор весь час зайнятий. Немає часу на модуль та його оновлення 

так модуль працює, все заявлене виконує, моделі ті що в описі є і пашуть... просто якби всі купляли офіційно, а не в піратів, якби не було дегенератів які ламають та крадуть модуля в авторів - в нас би не було демотивації та розчарування яке краде бажання продовжувати вдосконалювати додаток.. нажаль =/

GPT-5.1 та всі інші моделі 5 гілки - вже додані в модуль та працюють. тільки що зарелізив.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

24.11.2025 в 10:39, nykone сказал:

Було б чудово, якби додали підтримку Gemini.

займаюсь, поки що додав всю 5 гілку GPT включно з 5.1, вже доступно.

• +1 1
Надіслати

• 3 weeks later...

Вийшла сьогодні 5.2 модель, вже доступна в модулі!

==========Порівняння цін API==========
Мінімальне поповнення рахунку — 5 доларів, абонплати немає: оплата відбувається лише за фактично використані ресурси. Ви не платите за простій — кошти списуються тільки під час генерації або обробки тексту.

У середньому 2–2.5 тис. символів кирилицею (великий опис товару, SEO-текст, опис послуги) — це приблизно 1000 токенів. Цю цифру зручно використовувати для швидкого розрахунку витрат.

Для прикладу, у флагманської моделі GPT-5.2 вартість вхідних даних становить $1.75 за 1 млн токенів. Отже, мінімальний баланс у 5 доларів дає близько 2.85 млн токенів, чого вистачає приблизно на 2 800–2 900 повноцінних описів товарів. Це тисячі текстів без жодної абонентської плати.

Нижче — орієнтовний розрахунок, на скільки описів товарів (≈1000 токенів) вистачить $5 для моделей, які використовуються в модулі:

gpt-5.2 — ~2 850 товарів
gpt-5.1 — ~4 000 товарів
gpt-5 — ~4 000 товарів
gpt-5-mini — ~20 000 товарів
gpt-5-nano — ~100 000 товарів
gpt-4o-mini — ~12 000 товарів
gpt-4o — ~2 000 товарів
gpt-4-turbo — ~2 500 товарів
gpt-4 — ~1 500 товарів
gpt-3.5-turbo — ~25 000 товарів

Таким чином, можна гнучко обирати модель: від флагманської якості GPT-5.2 для складних і фінальних текстів до наддешевих моделей для масової генерації контенту — все з оплатою лише за реальне використання.

Надіслати

• 2 weeks later...
25.11.2025 в 01:30, kabantejay сказал:

так модуль працює, все заявлене виконує, моделі ті що в описі є і пашуть... просто якби всі купляли офіційно, а не в піратів, якби не було дегенератів які ламають та крадуть модуля в авторів - в нас би не було демотивації та розчарування яке краде бажання продовжувати вдосконалювати додаток.. нажаль =/

GPT-5.1 та всі інші моделі 5 гілки - вже додані в модуль та працюють. тільки що зарелізив.

Дякую за коментар! А якщо подивитись зі сторони покупця?

Ситуація з піратами була завжди, і буде, і це стосується усіх розробників модулів. Хто хоче купити у піратів - зробить це без проблем. Хто хоче купити у автора - купить у автора! І хто реально хотів купити у автора, а не у піратів,  задавали питання у цьому чаті автору.

Хто дійсно купив модуль за 50$, не хочуть отримати проблеми з тим, що модуль не оновлюється і пошуком програміста, який буде дороблювати модуль автора. І це у тому випадку, якщо модуль з відкритим кодом. Тому, розумію Вас, але зрозумійте і потенційних покупців. Гарного дня!

Змінено користувачем Smokewind
Надіслати

В 23.12.2025 в 14:56, Smokewind сказав:

Дякую за коментар! А якщо подивитись зі сторони покупця?

Ситуація з піратами була завжди, і буде, і це стосується усіх розробників модулів. Хто хоче купити у піратів - зробить це без проблем. Хто хоче купити у автора - купить у автора! І хто реально хотів купити у автора, а не у піратів,  задавали питання у цьому чаті автору.

Хто дійсно купив модуль за 50$, не хочуть отримати проблеми з тим, що модуль не оновлюється і пошуком програміста, який буде дороблювати модуль автора. І це у тому випадку, якщо модуль з відкритим кодом. Тому, розумію Вас, але зрозумійте і потенційних покупців. Гарного дня!

хм.. в мене була ідея, може просто зробити платні оновлення як в інших модулях? що скажете? типу підписки... бо вихлоп просто дуже несуттєвий( до речі модуль завжди продавався зі знижкою або промокодом, 50 жодного продажу не було. за вирахуванням коміссії я маю приблизно 25 баксів з продажу, як година роботи програміста, я вже уявляю як я за ці гроші в 70 років сижу полусліпий і впроваджую для покупців які купили 30 років тому якийсь GPT-853)) тут всі за 3 копійки шукають суперсервіс і підтримку 24/7 ну камон, продажів майже не має, ринок неактивний, тож звичайно не завжди є стимул та жага прям день у день додавати оновлення та все вилизувати.. тим паче всі попередні моделі також функціонують, модуль працює.

• +1 1
Надіслати

26.12.2025 в 17:17, kabantejay сказал:

хм.. в мене була ідея, може просто зробити платні оновлення як в інших модулях? що скажете? типу підписки... бо вихлоп просто дуже несуттєвий( до речі модуль завжди продавався зі знижкою або промокодом, 50 жодного продажу не було. за вирахуванням коміссії я маю приблизно 25 баксів з продажу, як година роботи програміста, я вже уявляю як я за ці гроші в 70 років сижу полусліпий і впроваджую для покупців які купили 30 років тому якийсь GPT-853)) тут всі за 3 копійки шукають суперсервіс і підтримку 24/7 ну камон, продажів майже не має, ринок неактивний, тож звичайно не завжди є стимул та жага прям день у день додавати оновлення та все вилизувати.. тим паче всі попередні моделі також функціонують, модуль працює.

Якщо просите поради, напишу Вас у особисті

Надіслати

В 26.12.2025 в 18:17, kabantejay сказав:

perpetual license. Як багато всього працює. Що було доступне на момент що купили - ваше. найближчі оновлення(1-3 місяці) - теж. Апгрейд версії за плату, але дешевше ніж купити модуль з нуля. 

ті хто заробляють - куплять. Інші пройдуть повз. 

Змінено користувачем niger
  • +1 1
Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.