Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Модуль не активируется и возникают ошибки после конвертации с 3.0 на 2.3

Recommended Posts

Привет, друзья, мне нужна ваша помощь, после того, как я преобразовал «twig» в «TPL», я смог установить модуль, но появляются ошибки, и когда я меняю статус на активированный, он не активируется, пл юс я получаю этот тип ошибки.Это платежный модуль, который есть только Opecart 3.0. Выложил модуль в обеих версиях.Большое спасибо

qqqqqqqqq.thumb.jpg.714552aab154ae2f01847f562c24b101.jpg

cms-opencart.rar

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

после конвертации устанавливаю модуль, а в панели администрирования при активном статусе он не активируется и  появляться эти ошибки как на картинках,помогите решить вопрос

Надіслати

Потому что там и названия индексов другие, посмотрите любой штатный модуль и сравните. Какой тип модуля? Модуль, платежка, доставка, тотал?

Надіслати

01.05.2022 в 18:01, modn11 сказал:

Модуль, платежка

Вставил архив выше,

Вставил архив выше, потерял много времени и безрезультатно

За $ могу помочь - пишите в личку

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

• Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.