Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[Поддержка] Массовый автоматический перевод текстов, товаров, категорий, статей и тд с Google translate API

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Доброго вечора

Підкажіть, чи зможе ваш модуль задати переводи для модуля  в адмінці ? 

До прикладу  є модуль - в якого нема перевода для Української локалізації - цей перевод відповідно зявляться в корзині  

https://prnt.sc/F_sdaei_OvrX

Добрий вечір, думаю що модуль перекладу добавить кнопочки "Перекласти" в вказаному модулі в адмінці, але натискати ці кнопочки треба самому, автоматичний переклад скоріше за все не замітить налашутвання цього модуля.

При установке модуля на окстор 3 ошибка "Этот каталог system/OpenCartTranslateExpertClient.ocmod.xml не доступен для записи!"
можем по фтп залить но у вас файл инсталл, с обращением в БД, как быть?

Добрий день,

Просто ігноруйте файл інстал, і заливайте по FTP, має працювати.

• +1 1

Добрий день! 

При перекладі з англійскої на інші мови, модуль перекладає також і назви брендів. Чи є можливість вказати "стоп-слова", які перекладати не потрібно?

P.S. модуль купувався з іншого акаунту, в особисті повідомлення можу підтвердити

Добрий день. Підкажіть чи є якийсь фільтр для переведення конкретних товарів в модулі?

• +1 1

Добрий день. Підкажіть чи є якийсь фільтр для переведення конкретних товарів в модулі?

Так, модуль має такі фільтри для товарів::

- фільтр по статусу товару (Всі або лише включенні)

- фільтр по ціні більше 0, (всі товари, або лише товари в яких ціна більша ніж нуль)

- фільтр по категорії, (можна вибрати з якої категорії товарів перекладати)

- фільтр по статусу товару на складі, можна вибрати по якому статусі фільтрувати.

А ще можна, створити тимчасову категорію, добавити в цю категорію SQL запитом всі товари що потребують перекладу

і перекласти товари з фільтром по цій категорії.

Доброго дня! Підкажіть в разі перевода опису товару, де є html ? Переводчик зрозуміє що треба перекладати лише кирилічні символи? 

• +1 1

Так, модуль вміє перекладати лише текст, а код HTML, CSS, JavaScript залишить мез змін

• 2 weeks later...

Добрий день. У мене не перекладається назва товару. Назва товару однакова в українській та російській мові, як я розумію з цього і не перекладає. Підкажіть, як зробити переклад у цьому випадку?

• +1 1

18.03.2023 в 16:39, cmamonov сказал:

Добрий день. У мене не перекладається назва товару. Назва товару однакова в українській та російській мові, як я розумію з цього і не перекладає. Підкажіть, як зробити переклад у цьому випадку?

Розібрався, у мене трохи вирізнявся текст. Сам з собою поговорив)

• +1 1

Добрый вечер, крон задача перевода предусмотрена?

Добрий день. В мене не перекладае одне значення атрыбута с укр на ру коли в обох мовах однакові значення на укр мові. А коли пишу значення на на ру мові в обох мовах, тоді перекладаеє. Підкажить, як воно робить?

Не перекладає багато значень атрибутів, не можу зрозуміти чому, значення однакові в обох мовах?

• +1 1

Добрий день

Попробуйте деінсталюйте модуль а потім увімкніть заново, кнопками:

image.png.5796c51fb70fb873aec9998dbb4a98ab.png

якщо ж це не допоможе. надайте будь ласка доступ до вашої адмінки в приватних повідомлень, буду розбиратись

22.03.2023 в 11:34, VolodymyrHoshko сказал:

Добрий день

Попробуйте деінсталюйте модуль а потім увімкніть заново, кнопками:

image.png.5796c51fb70fb873aec9998dbb4a98ab.png

якщо ж це не допоможе. надайте будь ласка доступ до вашої адмінки в приватних повідомлень, буду розбиратись

Переклав першу категорію, але хотів перекласти другу категорію і воно знову не перекладає. Знову деактевував модуль, при аналізі знову показує, що потрібно перекласти першу категорію, яку я вже переклав. Скидаю доступ

• +1 1

С першу ви писали що щось не так з атрибутами

Не перекладає багато значень атрибутів, не м

ожу зрозуміти чому, значення однакові в обох мовах?

Підкажіть будь ласка чи вирішена ваша проблема з атрибутами?

Переклав першу категорію, але хотів перекласти другу категорію і воно знову не перекладає. Знову деактевував модуль, при аналізі знову показує, що потрібно перекласти першу категорію, яку я вже переклав. Скидаю доступ

Так і має бути.

Модуль спершу шукає все що не перекладене, це або переклад відсутній, або переклад той самий текст що з мова оригіналу.

Під час перекладу, модуль запамятовує, що є тексти які мають переклад той самий як значення оригіналу,

наприклад "сайт" на ру та "сайт" на укр.

Модуль запамятовує що такі значення не треба перекладати, і хоч вни в базі записані на обох мовах одинакові, модуль рахує що це уже перекладений текст.

Коли ви перевстановлюєте модуль, під час цього відбувається чистка таблиці одинакових текстів.

Тому то вам аналіз знову показав що знову треба перекласти категорію яка уже перекладена.

Але це нормально, так має бути після перевстановлення модулю.

Ставлю ще раз основне запитання, чи вирішена ваша проблема з перекладом атрибутів?

22.03.2023 в 12:20, VolodymyrHoshko сказал:

С першу ви писали що щось не так з атрибутами

Підкажіть будь ласка чи вирішена ваша проблема з атрибутами?

Так і має бути.

Модуль спершу шукає все що не перекладене, це або переклад відсутній, або переклад той самий текст що з мова оригіналу.

Під час перекладу, модуль запамятовує, що є тексти які мають переклад той самий як значення оригіналу,

наприклад "сайт" на ру та "сайт" на укр.

Модуль запамятовує що такі значення не треба перекладати, і хоч вни в базі записані на обох мовах одинакові, модуль рахує що це уже перекладений текст.

Коли ви перевстановлюєте модуль, під час цього відбувається чистка таблиці одинакових текстів.

Тому то вам аналіз знову показав що знову треба перекласти категорію яка уже перекладена.

Але це нормально, так має бути після перевстановлення модулю.

Ставлю ще раз основне запитання, чи вирішена ваша проблема з перекладом атрибутів?

Так, дякую!

• +1 1

• 2 weeks later...
On 3/31/2023 at 1:08 AM, Natalija said:

Скажите, пожалуйста, а этот модуль (мульт. для языков) подойдёт для опенкарт 3.0.3.2?

Так, підійде.

• 3 weeks later...

Доброго дня.

Не активується модуль на сайті trosti.com.ua і на мій запит щодо активації відповіді немає. Прошу подивитись і виправити, дякую.