Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Recommended Posts

ocStore 2.3.0.2.4 / php 7.3 / модуль серій HMPM v2.1.5

При експорті атрибутів по колонкам, та і при звичайному експорті отримуємо пусте поле JAN or ParentSerie !

Тільки поступово відкочуючися по версіям назад, отримав бажане поле із серіями товарів у АОП v.9.6

Тому рекомендую тримати стару версію АОП, про всяк випадок, власникам сайтів із HPM/HMPM.

Змінено користувачем Axelenz
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Доброго часу доби! 
Підкажіть будь ласка, як працює "Додати маржу за формулою:" у блоці "Номера стовпців, що містять акційні ціни для груп покупців:". (Опенкарт 2.3, Версія модуля 9.6)

Суть задачі:
Постачальник подає у прайсі лише одну ціну. Мені треба від неї формувати основну і акційну ціни.

Для формування основної ціни використовую комірки "Курс прайса:" (там значення, для прикладу, "1.42"). Значення комірки з ціною чітко домножується на цей коефіцієнт - тут питань нема.
Але коли спробував вставити у "Номера стовпців, що містять акційні ціни для груп покупців:" те ж значення що і у "* Номери стовпців, що містять ціну і спец. ціни , через кому або параметри парсингу:", а у "Додати маржу за формулою:" значення "1.12", то до товарів акційна ціна взагалі не додалась (нема перекресленої ціни).

Змінено користувачем Myr
Надіслати

• 1 month later...
В 08.04.2026 в 16:40, Axelenz сказав:

При експорті атрибутів по колонкам, та і при звичайному експорті отримуємо пусте поле JAN or ParentSerie !

Тільки поступово відкочуючися по версіям назад, отримав бажане поле із серіями товарів у АОП v.9.6

Тому рекомендую тримати стару версію АОП, про всяк випадок, власникам сайтів із HPM/HMPM.

Дякую, виправлю

Надіслати

В 09.04.2026 в 23:01, Myr сказав:

Доброго часу доби! 
Підкажіть будь ласка, як працює "Додати маржу за формулою:" у блоці "Номера стовпців, що містять акційні ціни для груп покупців:". (Опенкарт 2.3, Версія модуля 9.6)

Суть задачі:
Постачальник подає у прайсі лише одну ціну. Мені треба від неї формувати основну і акційну ціни.

Для формування основної ціни використовую комірки "Курс прайса:" (там значення, для прикладу, "1.42"). Значення комірки з ціною чітко домножується на цей коефіцієнт - тут питань нема.
Але коли спробував вставити у "Номера стовпців, що містять акційні ціни для груп покупців:" те ж значення що і у "* Номери стовпців, що містять ціну і спец. ціни , через кому або параметри парсингу:", а у "Додати маржу за формулою:" значення "1.12", то до товарів акційна ціна взагалі не додалась (нема перекресленої ціни).

Алгоритм такий

- ціна з прайсу множиться на курс

- отримане значення підставляється у формулу

- отримане значення ставиться, як Ціна товару.

До Акцій цей алгоритм немає стосунку

Акцію можна потім вирахувати через відсоток до Ціни за допомогою Інструментів

Поставте в Кроні фінальне завдання

196552056_.thumb.png.a47fe85e40680ed0bcb7e28c58429632.png

Тут встановлюється 5% для Групи покупців "Дефолт"

Надіслати

В 08.04.2026 в 16:40, Axelenz сказав:

Перевірив

Модуль експортує Серії і зараз, просто користуйтесь цим інструментом

1928104184_.png.d59911cc7bfbf901952dd7c28653a5a2.png

Тобто повний експорт

П.С. Експорти в xls працюють погано, глючать

Бо я був вимушений для формування прайсу XLSX скористатися зовнішнім пакетом від хлопців з Майкрософт, які, звісно і як завжди,

плювати хотіли на економію ресурсів сервера :ugeek:

До речі, мій - працює швидше

Надіслати

14.05.2026 в 00:31, usergio сказал:

Модуль експортує Серії і зараз, просто користуйтесь цим інструментом

А це замінить "атрибути по колонкам", коли потрібно створити специфічну вигрузку кудись, саме з таким розташуванням атрибутів ?

Мене влаштовує переставити версію v.9.6.

Надіслати

• 1 month later...

Чи можливо інструментами заповнити фото створених виробників? у мене наприклад є 100500 створених вироюниуів іграшок, чи можливо автоматизовано вставити хочаб фото з наявних товарів? чи тільки вручну?

Надіслати

• 2 weeks later...
В 11.07.2026 в 00:06, dimitrez сказав:

Чи можливо інструментами заповнити фото створених виробників? у мене наприклад є 100500 створених вироюниуів іграшок, чи можливо автоматизовано вставити хочаб фото з наявних товарів? чи тільки вручну?

Такого не робив.

Чому? Тому що фото якогось товару добре підійте до категорії, але для виробника краще використовувати логотип виробника

Наприклад

514487695_.png.a659fee0190797ec41d1e5ce6282f27e.png

Надіслати

Готую нову версію 10.1 з новим дизайном (дякую за допомогу 111blackjack111 https://opencartforum.com/ru/profile/679833-111blackjack111/ )

Ось так вона виглядає  https://zrada.8bits.com.ua/admin/  (demo  demo)

Чекаю на зауваження і пропозиції

Надіслати

В 25.07.2026 в 16:19, usergio сказав:

Такого не робив.

Чому? Тому що фото якогось товару добре підійте до категорії, але для виробника краще використовувати логотип виробника

Наприклад

514487695_.png.a659fee0190797ec41d1e5ce6282f27e.png

ось що я мала на увазі https://green-farm.com.ua/brands/ тому і такий незвичний запрос. Або тожі прийдеться їх почистити... або не знаю що з ними робити, по одному додавати)

Надіслати

В 25.07.2026 в 16:28, usergio сказав:

Готую нову версію 10.1 з новим дизайном

На телефоні немає адаптивності

Надіслати

В 25.07.2026 в 22:57, dimitrez сказав:

ось що я мала на увазі https://green-farm.com.ua/brands/ тому і такий незвичний запрос. Або тожі прийдеться їх почистити... або не знаю що з ними робити, по одному додавати)

Так((

Я додавав окремо кожного

Надіслати

В 26.07.2026 в 01:01, Flint2000 сказав:

На телефоні немає адаптивності

А воно й не потрібно. Все налаштовується на компі.

Надіслати

@1403060 Ну вам не потрібно,а іншим можливо потрібно. Якщо робити нову верстку, то вже робити правильно, а не на пів шишечки

Надіслати

@usergio тут краще тягнути перелік магазинів з бази, візуально буде зрозуміліше і не потрібно знати їх id

Прихований текст

image.png.ff8fa2a484f734f4ec279f2320f090fc.png

Надіслати

В 26.07.2026 в 14:43, AlexanderYuzkov сказав:

А веб сторінки окрему вкладку не додасте? Щоб суто парсинг вебсайтів був?)

Не зовсім зрозумів

Надіслати

В 27.07.2026 в 09:43, Flint2000 сказав:

@usergio тут краще тягнути перелік магазинів з бази, візуально буде зрозуміліше і не потрібно знати їх id

Приховати вміст

image.png.ff8fa2a484f734f4ec279f2320f090fc.png

І Мову так само.

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
Гість
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.