Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Recommended Posts

29.06.2023 в 10:53, ardemishev сказал:

вкотре дякую ) 
1) я мав на увазі чи є список цих налаштувань приклади яких ви приводили вище?  щоб з ними ознайомитися і розуміти всі можливості, які є. Можливо вони допоможуть у вирішенні інших задач.
я може і не знаю, що ваш модуль може мені допомогти вирішити деякі додаткові питання.
Я вже бачу по одній моїй іншій додатковій   задачі, окрім вивантаження на маркетплейси, що можу її вирішити за допомогою вашого модуля. і це круто коли одним інструментом можна вирішити декілька задач. 
Якби я тут не писав питання то і не знав би про це і далі шукав би для цієї задачі якесь рішення. 
Знаючи всі можливості я б міг оцінити які ще питання допоможе вирішити цей модуль . 
2) в пункті 3,1 замінюєтсья в УСІХ атрибутах чи в УСІХ значеннях. А замінити треба лише в конкретних . Що як в інших назвах атрибутів або в значеннях є такі самі входження ? тоді заміняться зайві, там де це не треба. Приклад: Атрибут "Довжина" і "довжина кабеля" треба перейменувати атрибут "довжина" на "розмір по довжині" . якщо я зроблю це в п3,10 то я отримаю заміну і в другому атрибуті.  Чому б не винести налаштування щоб будь хто міг просто перемикачем міняти логіку як описав в попередньому пості...  це ж  набагато зрозуміліше та зручніше для користувача. 
3) виходячи з зазначеного трохи вище в питанні 2, якщо вирішувати цю задачу через кастомний код , треба тоді в коді також проводити заміну назви та або значення обраних атрибутів ... 
Або можливо зробити це по такій схемі:  (3.1) -в п.3,8 вказати які атрибути міняти , (3.2) в коді включити примусово вивантаження ВСІХ атрибутів (3.3) в тому ж коді вимкнути обрані атрибути
4) дякую за підказку. вигляжає все це не складно, але це все треба знати щоб використовувати.  аналогічна думака: чому б не одати перемикач логіки щоб будь хто міг цим керувати без звернення за допомогою і витратою вашого часу ) )
ще раз дякую 

1) Все це немаэ сенсу перечислювать бо в основному це не потрібно всім. Те що треба індивідуально запитують я підсказую і допомагаю. Але по суті основний функціонал тей що є в інтерфейсі модуля

2) В усіх де знаходить те що прописано в першому лівому полі ввода замінює на те що правіше і там де вибрали в атрибуті чи в значенні (те що вибрано). Працює тільки по повному входженні. Тобто якщо прописали Довжина то воно не замінить в атрибуті довжина кабеля. Ви пробуйте налаштувать і дивіться результати

Те що буде використовуваться часто те буде винесено в інтерфейс

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Приветствую.

Вопрос уже может и поднимался, но прошу мне помочь с прайсом для Эпицентра.

Как привести внешний вид к такому:

Цитата
Кратність та одиницю виміру слід передавати так:, як показано нижче.

<param paramcode="ratio" name="Мінімальна кратність товару"><![CDATA[1.0]]></param>

<param paramcode="measure" name="Одиниця виміру та кількість" valuecode="measure_pcs">шт.</param>

Всі інші характеристики теж треба передавати в XML, відповідно шаблону, вказуючи назву характеристики, її код та значення. Значення можна знайти в довіднику, в меню Ескопрт, відповідно до категорії.

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<yml_catalog date="{date}">
    <offers>
        <offer id="7788476" available="true">
            <price>99</price>
            <price_old>199</price_old>
            <category code="11111">Категория</category>
            <picture>https://cdn.the-village.ru/the-village.ru/post-cover/JSxikom0m3CPaZL9BokHeg-default.jpg</picture>
            <picture>https://vogue.ua/cache/inline_990x/uploads/article-inline/31d/de2/873/5e4a873de231d.jpeg</picture>
            <vendor code="2222">Бренд</vendor>
            <name lang="ru">название на русском</name>
            <name lang="ua">название на украинском</name>
            <description lang="ru">Описание на русском</description>
            <description lang="ua">Описание на украинском</description>
            <weight>555</weight>
            <width>66</width>
            <height>77</height>
            <length>88</length>
            <barcode>482999304545;482999887762</barcode>
            <country_of_origin code="3333">Китай</country_of_origin>
            <attribute_set code="4444">Название атрибут сета</attribute_set>
            <param name="Название характеристики" paramcode="2845" valuecode="324652З">Значение характеристики</param>
            <param name="Название характеристики" paramcode="5454334" valuecode="324652З,3426743">Значение характеристики,Значение характеристики</param>
            <param name="Название характеристики" paramcode="257757"><![CDATA[Значение характеристики]]></param>
            <param name="Название характеристики" paramcode="28775" lang="ru"><![CDATA[Значение характеристики]]></param>
            <param name="Название характеристики" paramcode="28775" lang="ua"><![CDATA[Значение характеристики]]></param>
        </offer>
    </offers>
</yml_catalog>

У меня сейчас так.

.

Так же вопрос - можно ли дописать код чтоб при создании карточки можно было для каждого маркетплейса через + из списка прописывать разные цены на этот товар и они при выгрузке через UniXML там учитывались и выгружались правильно?

Готов за доработку доплатить. 

Надіслати

05.07.2023 в 17:35, LuckyGenius сказал:

Приветствую.

Вопрос уже может и поднимался, но прошу мне помочь с прайсом для Эпицентра.

Как привести внешний вид к такому:

У меня сейчас так.

.

Так же вопрос - можно ли дописать код чтоб при создании карточки можно было для каждого маркетплейса через + из списка прописывать разные цены на этот товар и они при выгрузке через UniXML там учитывались и выгружались правильно?

Готов за доработку доплатить. 

Добрый день! Запросил доступ по ссылке и разные цены для разных паркетов делается просто. В любое поле (можно либо создать поля либо использовать те что свободные upc jan mpn  итп) прописать цену для какого-то маркета и в модуле в пункте 5.3 поставить p.jan например - то есть поле откуда цена

Надіслати

05.07.2023 в 18:02, Exploits сказал:

Добрый день! Запросил доступ по ссылке и разные цены для разных паркетов делается просто. В любое поле (можно либо создать поля либо использовать те что свободные upc jan mpn  итп) прописать цену для какого-то маркета и в модуле в пункте 5.3 поставить p.jan например - то есть поле откуда цена

С доступом исправил.

С Ценой Вы не доконца поняли идею.

Если готовы реализовать за отдельную плату, то давайте обсудим в ЛС?

Надіслати

05.07.2023 в 20:50, LuckyGenius сказал:

С доступом исправил.

С Ценой Вы не доконца поняли идею.

Если готовы реализовать за отдельную плату, то давайте обсудим в ЛС?

Напишите в лс более подробно 

Надіслати

Вітаю!

Хотів запитити чи точно підійде мені модуль, потрібно вигрузити товар в мерчант центр, фейсбук, розетку та епіцентр. І також чи є знижка для користувачив шаблону octemplates?

Надіслати

06.07.2023 в 15:19, Maks213 сказал:

Вітаю!

Хотів запитити чи точно підійде мені модуль, потрібно вигрузити товар в мерчант центр, фейсбук, розетку та епіцентр. І також чи є знижка для користувачив шаблону octemplates?

Доброго дня. Підійде

Стосовно епіцентра все можна але там треба проставить всі співвідношення даних (більше детально описано http://unixml.pro/epicentr)

Є промокод 18336-oct

Надіслати

Налаштовую вивантаження в розетку. Питання стосується вивантаження атрибутів двома мовами.
Читав довідку. там показано як вивантажити із бази атрибути двома мовами. Але це не покриває всіх можливих ситуацій, а також немає сенсу вивантажувати ВСІ атрибути двома мовами, бо більшість із них (ті що мають визначені варіанти значень), просто в залежності від мови на самій розетці показуютсья відповідною мовою. Двома мовами є сенс вивантажувати лише текстові характеристики. скрін з їх системи pricecreator   KWHlIL4.png
1)  Підкажіть як згенерувати статичний параметр на двох мовах в різних ситуаціях:
1.а) Наприклад параметр Доставка/оплата в нас однаковий для всіх товарів. я можу згенерувати його в налаштуваннях експорта, але виходить лише 1 мова. 
1.б) Параметр "дополнительный текст" у нас може відрізнятися в залежності від категорії та виробника. теж його треба якось генерувати двома мовами при вивантаженні товарів. 
1.в) А ось "Дополнительные характеристики " може бути різним у різних товарів тому його треба  зберігати в базі і вивантажувати з бази на двох мовах
1г) А ось наприклад "Вес" треба лише 1 мовою російською віддавати і не засоряти файл xml. в разі необхідності розетка сама його перекладе. хоча там і перекладати нема чого 10кг що російською що українською однаково. 
1.д) інші параметри мають заздалегіть задані варіанти значень тому ми передаємо лише 1 мову а там у них вже співставлено різними мовами для 1 значення. 
2)  друге пиання витікає з 1г: вивантаження із бази на двох мовах лише тих атрибутів які цього потребують. 
3) і на засипку . у вимогах до передачі параметрів отаке написано: ervlBTV.pngтобто ми маємо з тобто кожним параметром передавати ще id  цього параметра на розетці paramid, а також якщо це детерміновані параметри то ще і id значення цього параметра valueid на розетці. це якось робиться? 

Надіслати

07.07.2023 в 01:18, ardemishev сказал:

Налаштовую вивантаження в розетку. Питання стосується вивантаження атрибутів двома мовами.
Читав довідку. там показано як вивантажити із бази атрибути двома мовами. Але це не покриває всіх можливих ситуацій, а також немає сенсу вивантажувати ВСІ атрибути двома мовами, бо більшість із них (ті що мають визначені варіанти значень), просто в залежності від мови на самій розетці показуютсья відповідною мовою. Двома мовами є сенс вивантажувати лише текстові характеристики. скрін з їх системи pricecreator   KWHlIL4.png
1)  Підкажіть як згенерувати статичний параметр на двох мовах в різних ситуаціях:
1.а) Наприклад параметр Доставка/оплата в нас однаковий для всіх товарів. я можу згенерувати його в налаштуваннях експорта, але виходить лише 1 мова. 
1.б) Параметр "дополнительный текст" у нас може відрізнятися в залежності від категорії та виробника. теж його треба якось генерувати двома мовами при вивантаженні товарів. 
1.в) А ось "Дополнительные характеристики " може бути різним у різних товарів тому його треба  зберігати в базі і вивантажувати з бази на двох мовах
1г) А ось наприклад "Вес" треба лише 1 мовою російською віддавати і не засоряти файл xml. в разі необхідності розетка сама його перекладе. хоча там і перекладати нема чого 10кг що російською що українською однаково. 
1.д) інші параметри мають заздалегіть задані варіанти значень тому ми передаємо лише 1 мову а там у них вже співставлено різними мовами для 1 значення. 
2)  друге пиання витікає з 1г: вивантаження із бази на двох мовах лише тих атрибутів які цього потребують. 
3) і на засипку . у вимогах до передачі параметрів отаке написано: ervlBTV.pngтобто ми маємо з тобто кожним параметром передавати ще id  цього параметра на розетці paramid, а також якщо це детерміновані параметри то ще і id значення цього параметра valueid на розетці. це якось робиться? 

1) Через кастомний код, напишіть мені в приватні повідомлення я допоможу зробить, залежить від того що треба

1.а) Можна в пункті 4.3 так

$product['attributes_full'][] = array(
  'name' => 'param name="Доставка/Оплата"',
  'text' => '<value lang="uk">2-3 дні, передоплата 100грн</value><value lang="ru">2-3 дня, предоплата 100грн</value>',
  'end' => 'param',
  'decode' => true
);

1.б) Також через кастомний в 4.3 пункті наприклад

if($product['category'] == 'Назва категорії' && $product['manufacturer'] == 'Бренд'){
    'name' => 'param name="дополнительный текст"',
    'text' => '<value lang="uk">укр текст</value><value lang="ru">рус текст</value>',
    'end' => 'param',
    'decode' => true
  );
}

або якщо по id категорії

if($product['category_id'] == 123){
    'text' => '<value lang="uk">укр текст</value><value lang="ru">рус текст</value>',
    'end' => 'param',
    'decode' => true
  );
}

1.в) Тут треба на прикладі, я так розумію це ви за якісь певні атрибути

1.г) Це атрибут? Можна залишить вивантаження на одній мові а інше через 3 пункт проставить

1.д) Також як і для пункта 1.г можна так, однією

2) Тут відправимось до 3 пункту

3) В пункті 3.10 ось це все можна зробить. Наприклад у вас є атрибут Матеріал верху то зліва пишемо Матеріал верху - тобто назву атрибуту як він у вас в магазині (в фіді відображається) правіше ставим 38625 - Матеріал верху (ось тут головне це 38625 а далі розетка ігнорує назву бо привʼязка йде по ід параметра у них) правіше ставим в назві атрибуту. 

Це ми проставили атрибут. Далі проставляємо значення атрибуту. У вас наприклад є 2 значення цього атрибута Шкіра і текстиль то треба зробить ще співвідношення де буде зліва Шкіра, правіше 59090 - Шкіра (по аналогії можете написать що завгодно, розетка заберет значення параметру 59090 і там буде Шкіра) правіше - в значенні атрибута, по аналогії робимо і з Текстилем.

Якщо в товарі йде так Шкіра і Текстиль то пишемо зліва Шкіра і Текстиль і правіше 59090,59067 - Шкіра і Текстиль і тоді в фіді будуть виведені paramid i valueid

В такому випадку немає необхідності вивантажувать на двох мовах, але треба проставить всі співвідношення. Принцим такий як і для епіцентра - там також все треба проставлять

Надіслати

07.07.2023 в 16:12, lindim сказал:

Доброго дня, в самому доповненні будь ласка підскажіть як в фід добавити параметр - відвантаження зі складу ? 

Доброго дня. Це вам на хотлайн? 

Надіслати

Здравствуйте. На данный момент стоит задача, обновления цен по одному поставщику, который выгружает свои товары фидом. Подскажите с помощью Вашего модуля можно будет только обновить цены при условии что не все товары поставщика размещены на сайте?

Надіслати

08.07.2023 в 08:23, freefighteer сказал:

Здравствуйте. На данный момент стоит задача, обновления цен по одному поставщику, который выгружает свои товары фидом. Подскажите с помощью Вашего модуля можно будет только обновить цены при условии что не все товары поставщика размещены на сайте?

Добрый день! Если поставить связующий ключ например по модели или артикулу то обновит то что есть на сайте. Да, можно поставить в настройках не добавлять новые товары и тогда будет обновлять только то что найдет на сайте по связующему ключу

• +1 1
Надіслати

В 07.07.2023 в 14:44, Exploits сказав:

1) Через кастомний код, напишіть мені в приватні повідомлення я допоможу зробить, залежить від того що треба

1.а) Можна в пункті 4.3 так

'name' => 'param name="Доставка/Оплата"',
  'text' => '<value lang="uk">2-3 дні, передоплата 100грн</value><value lang="ru">2-3 дня, предоплата 100грн</value>',
  'end' => 'param',
  'decode' => true
);

1.б) Також через кастомний в 4.3 пункті наприклад

if($product['category'] == 'Назва категорії' && $product['manufacturer'] == 'Бренд'){
    'end' => 'param',
    'decode' => true
  );
}

або якщо по id категорії

if($product['category_id'] == 123){
    'end' => 'param',
    'decode' => true
  );
}

1.в) Тут треба на прикладі, я так розумію це ви за якісь певні атрибути

1.г) Це атрибут? Можна залишить вивантаження на одній мові а інше через 3 пункт проставить

1.д) Також як і для пункта 1.г можна так, однією

2) Тут відправимось до 3 пункту

3) В пункті 3.10 ось це все можна зробить. Наприклад у вас є атрибут Матеріал верху то зліва пишемо Матеріал верху - тобто назву атрибуту як він у вас в магазині (в фіді відображається) правіше ставим 38625 - Матеріал верху (ось тут головне це 38625 а далі розетка ігнорує назву бо привʼязка йде по ід параметра у них) правіше ставим в назві атрибуту. 

Це ми проставили атрибут. Далі проставляємо значення атрибуту. У вас наприклад є 2 значення цього атрибута Шкіра і текстиль то треба зробить ще співвідношення де буде зліва Шкіра, правіше 59090 - Шкіра (по аналогії можете написать що завгодно, розетка заберет значення параметру 59090 і там буде Шкіра) правіше - в значенні атрибута, по аналогії робимо і з Текстилем.

Якщо в товарі йде так Шкіра і Текстиль то пишемо зліва Шкіра і Текстиль і правіше 59090,59067 - Шкіра і Текстиль і тоді в фіді будуть виведені paramid i valueid

В такому випадку немає необхідності вивантажувать на двох мовах, але треба проставить всі співвідношення. Принцим такий як і для епіцентра - там також все треба проставлять

Дякую. 

Питання виникло наступне: 
Товар знаходиться в категорії  3 рівня
2QOuz5y.png

як прписати умову в п,4,3 зоб зробити маніпуляціі з усіма товарами категорії Аксесуари?  або з усіма в категорії "захисне скло" . по останній категорії знайшов в товарі дані, а от по верхнім категоріям не знайшов.   [category_original] містить лише кінцеву категорію

Надіслати

08.07.2023 в 14:41, lindim сказал:

Так

В пункті 3.12 поставте зліва <shipping> правіше потрібне значення

Надіслати

08.07.2023 в 14:03, ardemishev сказал:

Дякую. 

Питання виникло наступне: 
Товар знаходиться в категорії  3 рівня
2QOuz5y.png

як прписати умову в п,4,3 зоб зробити маніпуляціі з усіма товарами категорії Аксесуари?  або з усіма в категорії "захисне скло" . по останній категорії знайшов в товарі дані, а от по верхнім категоріям не знайшов.   [category_original] містить лише кінцеву категорію

Це хіба що тоді через ід першої категорії. В пункті 4.2 код

$data['cats'] = unserialize($data['category_path']);

І в пункті 4.3 код

$top_category = $product['category_id'];
if(isset($data['cats']$product['category_id'])){
  $top_category = explode('_', $data['cats']$product['category_id']);
  $top_category = $top_category[0];
}
//тут код для умов, наприклад
if($top_category == 34){
 //код
}

Надіслати

08.07.2023 в 15:16, Exploits сказал:

В пункті 3.12 поставте зліва <shipping> правіше потрібне значення

не допомагає, ставлю зліва <shipping> і значення праворуч, після збереження воно злітає і знову пусто, в фіді не відображається ця строка.

Надіслати

В 08.07.2023 в 19:34, Exploits сказав:

Це хіба що тоді через ід першої категорії. В пункті 4.2 код

$data['cats'] = unserialize($data['category_path']);

І в пункті 4.3 код

$top_category = $product['category_id'];
  $top_category = explode('_', $data['cats']$product['category_id']);
}
//тут код для умов, наприклад
if($top_category == 34){
 //код
}

Дякую буду пробувати. Це якщо до топової категорії треба прив’язатися, я так зрозумів. А як вказати якщо треба до другого рівня прив’язка? тобто в даному випадку  в категорії "захисне скло" ? Взагалі в нас може бути до 4 рівней, але гіпотетично не обмежено. то може є якесь універсальне рішення щоб розібрати категоріх на рівні і вказувати потрібний рівень для автоматичного заповнення якихось даних в усіх товарів вказанного рівня? 

Змінено користувачем ardemishev
Надіслати

12.07.2023 в 11:19, lindim сказал:

не допомагає, ставлю зліва <shipping> і значення праворуч, після збереження воно злітає і знову пусто, в фіді не відображається ця строка.

Скоріше за все у вас на сервері стоїть маленьке значення php параметра max_input_vars - збільшіть це значення наприклад до 5000 і тоді має зберігать

12.07.2023 в 14:04, ardemishev сказал:

Дякую буду пробувати. Це якщо до топової категорії треба прив’язатися, я так зрозумів. А як вказати якщо треба до другого рівня прив’язка? тобто в даному випадку  в категорії "захисне скло" ? Взагалі в нас може бути до 4 рівней, але гіпотетично не обмежено. то може є якесь універсальне рішення щоб розібрати категоріх на рівні і вказувати потрібний рівень для автоматичного заповнення якихось даних в усіх товарів вказанного рівня? 

Ось тут 

вы можете поставить не 0 а 1 - це буде наступна вкладеність, 2 - наступна

Надіслати

В 12.07.2023 в 19:42, Exploits сказав:

Скоріше за все у вас на сервері стоїть маленьке значення php параметра max_input_vars - збільшіть це значення наприклад до 5000 і тоді має зберігать

Ось тут 

вы можете поставить не 0 а 1 - це буде наступна вкладеність, 2 - наступна

дякую розбираюсь 

Надіслати

В 12.07.2023 в 14:04, ardemishev сказав:

тут щось не так. ругається на $product, мабуть щось проустили 

Надіслати

13.07.2023 в 18:30, ardemishev сказал:

тут щось не так. ругається на $product, мабуть щось проустили 

точно, ось на це замініть

if(isset($data['cats'][$product['category_id']])){

Надіслати

В 13.07.2023 в 18:35, Exploits сказав:

точно, ось на це замініть

if(isset($data['cats'][$product['category_id']])){

так працює, і далі ще теж виправив. 
1. підкажіть а прив’язка не до id категорії а до назви - таке можливо? 
тобто приблизно щось накшталт (назви зміних з голови взяв просто для демонстрації ідеї: 

if($product['full_category'] == /*дорівнює або, як варіант: містить у собі послідовність, не знаю як це написати, contain?*/'Аксуссуары/Защитные стекла' AND $product['manufacturer'] == 'назва виробника') {
    //робим то і то
}
if($product['full_category'] == /*містить*/ 'Аксуссуары/Кабели'){
    //робим то і то
}
if($product['full_category'] == 'Аксуссуары/Защитные стекла/Защитные стекла для Apple') {
    //робим то і то
}

2. І ще питання стосовно вставки атрибутів в опис. як це зробити? 
Якщо атрибут у товара існує і він не пустий то вставити його в конкретне місце в описі. 
приблизно так: 
$product['description'] = '<p>' . $product['name'] . '</p><p>статичний текст</p><p>' . /*Конкретний атрибут в форамті: Назва: значення. якщо декілька занчень то через кому з пробілом.*/ . '</p>'
Надіслати

13.07.2023 в 19:08, ardemishev сказал:

так працює, і далі ще теж виправив. 
1. підкажіть а прив’язка не до id категорії а до назви - таке можливо? 
тобто приблизно щось накшталт (назви зміних з голови взяв просто для демонстрації ідеї: 

if($product['full_category'] == /*дорівнює або, як варіант: містить у собі послідовність, не знаю як це написати, contain?*/'Аксуссуары/Защитные стекла' AND $product['manufacturer'] == 'назва виробника') {
    //робим то і то
}
if($product['full_category'] == /*містить*/ 'Аксуссуары/Кабели'){
    //робим то і то
}
if($product['full_category'] == 'Аксуссуары/Защитные стекла/Защитные стекла для Apple') {
    //робим то і то
}

2. І ще питання стосовно вставки атрибутів в опис. як це зробити? 
Якщо атрибут у товара існує і він не пустий то вставити його в конкретне місце в описі. 
приблизно так: 
$product['description'] = '<p>' . $product['name'] . '</p><p>статичний текст</p><p>' . /*Конкретний атрибут в форамті: Назва: значення. якщо декілька занчень то через кому з пробілом.*/ . '</p>'

1) В пункті 4.2 треба добавить

$data['product_type'] = true;

В пункті 4.3 добавить

$product['full_category'] = '';
foreach($product['attributes_full'] as $afk => $af){
  if($af['name'] == 'g:product_type'){
    unset($product['attributes_full'][$afk]);
    $product['full_category'] = $af['text'];
  }
}
if (strpos($product['full_category'], 'Містить категорію') !== false) {
  ...
}

і щоб подачить що знаходиться ось тут $product['full_category'] можете перед ось цим if (strpos($product['full_category'], 'Містить категорію') !== false) { поставить

echo "<pre>";
print_r($product);
exit();

і тоді побачите що там має буть вся вкладенність категорій в $product['full_category']

2) Якщо робите через кастомний код то можете наприклад ось так

$product['description'] = '<p>' . $product['name'] . '</p><p>статичний текст</p>';
if(isset($product['attributes'][23])){
  $product['description'] .= '<p>' . $product['attributes'][23]['name'] . ': ' . $product['attributes'][23]['text'] . '</p>';
}

де 23 - це ід атрибута

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.