Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Шаблоны для opencart от Templatemonster для ocStore?


Recommended Posts

Добрый день! На небезызвестном сайте templatemonster есть куча шаблонов для opencart на английском языке. Вопрос такой: Встанет ли шаблон для opencart 1.5.4.1. на ocStore 1.5.4.1 ? И какие могут быть проблемы с языком ??

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


За templatemonster не ручаюсь, но те шаблоны, которые под чистый opencart, на оф. сайте становятся без проблем на сборку ocStore.

ps а шаблоны на templatemonster, конечно, красивые заразы :)

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Проблема возможна с шрифтом в шаблоне.Но и это поправимо.У меня есть пару шаблонов оттуда,долго не мог понять почему у меня не выводятся наименование подкатегорий например.Пришлось удалять скрип запускавший шрифт в шаблоне.Теперь все пучком.По большому счету все эти проблемы решаемы!

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.