Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Ошибка 500 после переезда на другой хостинг


marketto

Recommended Posts

Здравствуйте! Первый раз имею дело с переносом сайта на OpenCart на другой домен, всё сделал по инструкции. В итоге сайт не открывается - ошибка 500.
Логи ругаются следующим образом:
[Tue Nov 13 12:51:03.321921 2018] [:error] [pid 22429] [client 46.173.85.44:61806] PHP Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Error: Could not load cache adaptor file cache!' in /var/www/html/rodos-crimea.ru/htdocs/system/library/cache.php:11\nStack trace:\n#0 /var/www/html/rodos-crimea.ru/htdocs/system/framework.php(49): Cache->__construct('file', 3600)\n#1 /var/www/html/rodos-crimea.ru/htdocs/system/startup.php(128): require_once('/var/www/html/r...')\n#2 /var/www/html/rodos-crimea.ru/htdocs/index.php(19): start('catalog')\n#3 {main}\n thrown in /var/www/html/rodos-crimea.ru/htdocs/system/library/cache.php on line 11

Подскажите, пожалуйста, в каком направлении копать для решения проблемы?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.