Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Recommended Posts

В 28.04.2026 в 10:36, Glade сказав:

Добрий день.

а ця помилка у вас часом не виникла після того як ви поміняли дані ФОП на іншого?

Доброго дня! Можливо спочатку для тестування ставив інші ключі а потім змінив на основні

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

В 28.04.2026 в 18:31, malchuk сказав:

Доброго дня! Можливо спочатку для тестування ставив інші ключі а потім змінив на основні

В мене подібна помилка понад пів року. Після того як я змінив ключі на іншого ФОП. Як я розумію чи у Укрпошти чи у модулі є якась прив'язка до відправника і після зміни ключів та прив'язка не зникає. А коли треба створювати (чи особливо редагувати ТТН) Укрпошта відповідає, що ми шлемо не ту інформацію

Цитата

Вказана помилка свідчить на те що використовуються ключі не відповідні до даних що вказані в запиті.

Тобто в url токен_1, в тілі запиту або url використовуються дані що створені з використанням токен_2.

В даному випадку в url запиту на створення відправлення вказано токен_1, а в url запиту на отримання даних вказано токен_2.

Ми з автором модуля кілька разів намагалися це вирішити, але резрезультатно. Автор ще має сконтактватися напряму з Укрпоштою API, але на ;щаль він практично ніколи не має часу:(

Надіслати

В 29.04.2026 в 09:13, Glade сказав:

В мене подібна помилка понад пів року. Після того як я змінив ключі на іншого ФОП. Як я розумію чи у Укрпошти чи у модулі є якась прив'язка до відправника і після зміни ключів та прив'язка не зникає. А коли треба створювати (чи особливо редагувати ТТН) Укрпошта відповідає, що ми шлемо не ту інформацію

Якщо змінили ФОП, то потрібно видалити всі номера ТТН з таблиці замовлень, додати нового ФОП, почистити всі можливі кеші

Надіслати

В 29.04.2026 в 09:18, Flint2000 сказав:

Якщо змінили ФОП, то потрібно видалити всі номера ТТН з таблиці замовлень, додати нового ФОП, почистити всі можливі кеші

от чого не робив це не видаляв всіх номерів ТТН з таблиці замовлень, а все інше чистив. Мені здавалося, що при створенні та редагуванні ТТН ми вже не ліземо то інших ТТНнок

Надіслати

• 2 weeks later...

У чому може бути проблема? Укрпошта та Нова Пошта API не виводить список населених пунктів та відділень через текстові поля. Використовую шаблон ocStore 3.0.3.7 UltraStore. Встановлено Simple checkout and registration.  Модифікатор Shipping Data для Simple checkout and registration встановлений.

Змінено користувачем sunak
Надіслати

В 11.05.2026 в 19:56, sunak сказав:

У чому може бути проблема? Укрпошта та Нова Пошта API не виводить список населених пунктів та відділень через текстові поля. Використовую шаблон ocStore 3.0.3.7 UltraStore. Встановлено Simple checkout and registration.  Модифікатор Shipping Data для Simple checkout and registration встановлений.

У вас там не сімпл стоїть. Модифікатора в комплекті не має

Надіслати

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Візьмумо в роботу до оновлень. Найближче оновлення гажаль буде більш з багфіксами без нового функціоналу

Надіслати

В 17.03.2026 в 23:30, Flexux9 сказав:

доставка курьером не підтягує вулиці.

image.thumb.png.d17a940d69caa37160e3b72d645569c0.png

image.thumb.png.5267bd924b68d3204cbf0d6162136006.png

image.png.2895905d2661f17d6e185247881bd59d.png

Що я налаштовую не так?

ще хотілось би дві речі
1) заборонити вписувати покупцям адресу відділень і поштоматів - тільки вибір з випадаючого списку!
2) такий же функціонал в адмінці як в покупців (вибір відділень і адреси)

В укрпошті не має підтягування вулиць. Тільки міста, відділення і індекси

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
Гість
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.