Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Toral

Новачок
  
  • Публікації

    44
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача Toral

  1. Добрий вечір Ситуація наступна, збір посилань має різний результат, коли в чергу сканування продублювати початкове посилання (1800 посилань) і без нього (1000 посилань) Як працює в такому випадку через крон "Удалить Cсылки на товар и очередь сканирования перед началом сбора", якщо це використати, тоді це буде типу імітація запуску в ручну з повністю очищеними чергою та посиланнями на товар? в такому разі я отримую не всі посилання.
  2. Добрий день. Маю таку проблему, нічого не відбувається при натисканні кнопки "добавити повторно" в CSV розділі. Якщо створити новий проект, то вона активна і працює, але як тільки налаштували парсинг і пошук заміну перестала. В старих проектах працює Кеш чистили, браузер міняли, з іншого пк те саме.
  3. Не ну на інших сайтах працювало . В стартовій ссилці були тільки потрібні товари відфільтровані на самому сайті постачальника. А тут якась чудасія, текст фільтрів з посиланнь пропадає( Ех буде весело зараз 1300 назв добавляти в фільтр
  4. Добрий день. В чергу сканування не попадають ссилки в яких налаштовані фільтри по товару які задані на сайті, хтось таке вирішував? В стартовій силці вставлені фільтри по виробнику, а попадають всі товари які є на сайті ( Стартова силка :https://b2b.ceramamarket.com/plutka#/azteca,azulejos-benadresa,cer-rol,cerama-market,cristacer,ecoceramic,porcelanosa-m3891,3889,3887,3865,3915,4112,4049/sort=p.sort_order/order=ASC/limit=16 Черга сканування виглядає так. На сайті коли наводиш курсор на наступну сторіку в принципі те саме, але коли переходиш то ссилка стає така я в стартова.
  5. Так, я перевіряв в попередньому перегляд. Якщо я роблю операціяю множення в пошуку заміні розділі, і підставляю її як на скріншоті нижче, то в перегляді пусто Якщо я зроблю цю операція в "Парсинг в ІМ в полі атрибути" і запишу тільки ось так {gran_x}{*}{gran_s} тоді все чудово перераховує і значення вірне. Але, я не можу тоді привести атрибути до порядку. Так не працє "Значення {сsvnc} {gran_x}{*}{gran_s}{сsvnc} {gran_1}{gran_2)" і так далі де вже просто атрибути записані, в попередньому перегляді пусто.
  6. Нажаль все одно нічого не вийшло в мене, допоможіть ) Кожен атрибут зараз в окремій границі. Атрибути з якими мені потрібно провести маніпуляцію множення зараз мають тільки числові значення. Пробував в пошук заміні перемножити, результат відсутній Також пробував у вікні Парсинг в ІМ, якщо не беру * в {} то виводить хочаб щось.
  7. Ну це в мене додаткові атрибути які добавяються вже до основи. Запис у мене ось такий. Це виходить я весь виділений кусок множу на іншу границю, а не значення "40" у цьому випадку так? Така собі затія, блін а ще стільки маніпуляцій мало бути(
  8. Добрий вечір В попередньому перегляді в атрибутах нічого не відображає. Границя 135 - кількість упаковок в палеті Границя 131 - кількіть м2, в упаковці. Задача, вивести в атрибутах кількість м2 в палеті. Пробував також підставляти границю в пошук заміні, поле націнка, але там теж в попередньому перегляді нічого
  9. Тобто можна вказати «Добавляти» і він не буде наново парсити в іМ всі посилання з нуля, а тільки нові так? Бо оновлення цін йде по АПІ YMl Тут також питання, кожного разу потрібно наново нарізати файл? Тобто в налаштуваннях обнуляю всі посилання? Доречі, коли є Апі від постачальника все одно варто ставити затримку?
  10. Добрий вечір. Підкажіть будь ласка. Налаштовую парсинг номенклатури через крон. Збір посилань, якщо обрати не очищати посилання, то після запуску, до старих додадуться просто нові посилання? В черзі на парсинг буде наприклад 1000/1100? І парсинг в ім просто додасть нові, вірно?
  11. Добрий день. Ситуація наступна. є YML FEED в якому ось так реалізовано ціну та акційну ціну Коли присутня акція на товар, акційна ціна знаходиться в price і зявляється поле old_price з роздрібною ціною Коли акції на товар немає роздрібна ціна в полі price. Як вірно зробити границю для акційно ціни? Можна зробити якусь перевірку? і де її робити( Якщо old_price > 0 = записувати в ціну, а price в акційну ціну елсе price - в ціну?
  12. Добрий день, можна якось добавити в пошук заміну інформацію з іншої границі? Маєм ситуацію коли у виробників є однакова назва колекцій, а інший модуль який створює колекції за атрибутами їх всіх в одну поєднує....
  13. Добрий день. Підкажіть будь ласка, можна якось приховувати значення атрибутів(характеристик) товару? Для калькулятора потрібно десь записувати інформацію про кількість в уп (1шт або 1.44м2 і т.д) Скоріш за все потрібно буде 2 поля задіяти під штучний товар та під м2, не дуже є бажання стандартні ean,jan etc. використовувати. Хочу записати в атрибути значення, кожному товару, але ніде їх не виводити, так можливо?
  14. Добрий день. 1. Од.виміру, потрібно взяти од.виміру з атрибутів товару та вивести їх поряд з ціною, всюди де це тільки можливо, бажано і в емейлі яке приходить клієнту з замовленням. 1грн/м2 2. Потрібно створити функціонал колекцій товару, обєднуючи їх через атрибути. 3. Кількість товару (залишки) потрібно змінити, щоб можна було вносити не тільки цілі числа. До 3 знаків після коми. 4. Коли клієнт добавляє товар в корзину, він повинен добалвятись кратно кількості яка в казана в атрибуті. Наприклад: Товар 1 к-сть в уп 1.44, клієнту потрібно 2м2, він вводить в коризну 2м йому автоматично перераховуває на 2.88, завжди в більшу сторону. приклад м2 приклад шт 5. Прибрати опис товару. Версія 3.0.3.7 Шаблон Delux airidius - дуже важливо, щоб зміни вище не злітали коли оновлюється шаблон. Маю вже такий досвід))
  15. Добрий день. Потрібно створити синхроніацію з програмою обліку УкрСклад. 1. Синхронізація товарів - сайт <-> УС Дані повинні отримуватись з картки товару в ОC, та атрибутів (характеристик товару). В УкрСкладі задіяні такі комірки як: Код – Модель в OC Повна назва товару – назва товару в OC Роздрібна ціна – Ціна товару в ОС Ціна 1 – Акційна ціна товару в OC Од. вимір. – поле isbn Додатково – атрибут товару Фасовка – атрибут товару К-сть в уп – атрибут товару Од.вим.дод – поле mpn Вага – атрибут товару Ширина – стандартне поле OC Висота – стандартне поле OC Штих-код виробника - SKU Виробник – стандартне поле Дод. Поля -> Додатково 1, …., Додатково 5. – атрибут товару 2. Синхронізація залишків: УС->cайт 3. Сторення рахунку факутри на основні нового замовлення в ОС: сайт -> УС 4. Створення контрагента якщо його немає в базі УС: сайт -> УС
  16. Вітаю, підкажіть будь ласка по крону та парсингу в ІМ з yml по АПІ Я так зрозумів, для одного проєкту потрібно виконати 2 завдання. Перше - це зібрати посилання, щоб оновилась актуальна інформація з дією видалити посилання на товар перед збором Друге - безпосередньо парсинг в ІМ?
  17. Добрий день. Після зміни сеоУрл на деякі статті в google chrome виникає редірект 404, і зазначене старе посилання до зміни урл У анонімній вкладці, та інших браузерах все окей, нові посилання Кеш чистив, файли сайту з хрому через інспектор видаляв. Можете порадити щось?)
  18. Щоб оброблялась тільки стандартна ціна. Та в принципі, можна не трогати взагалі акційну ціну. Прикинули, то вона в 90% випадків не потребує цих маніпуляцій.
  19. В полі "ISBN" кількість товару у постачальника в полі "Розташування" назва постачальника з більшою кількістю в полі "MNP" назва постачальника з меншою ціною Ціна,Акційна ціна - стандартні поля Ідея приблизно так : Якщо назва постачальника в "Розташування" є однаковою з отриманою назвою в границі парсингу, просто оновлюємо кількість та ціну у відодповідних полях. Якщо ні, порівнюємо кількість в полі "ISBN" з границею парсингу. If нове значення > записуємо його та змінюємо назву постачальника в "Розташування", else залишаємо те що було. З Ціною: Якщо "акційна ціна < акційну ціну в границі парсингу" або "ціна < ціну в границі парсингу" тоді оновлюємо на нові значення і записуємо нову назву постач в MNP. Тільки не знаю як буде це АБо працювати, коли акційрне поле буде пусти і границя пуста Наприклад ISBN - 400 Розташування - Supplier1 Ціна - 97 Акційна ціна -- MNP - Supplier2
  20. Шукаю людину яка знайома з цим модулем та може написати скрипт Який буде перед оновленням данних, отримувати значення які вже є в полях ISBN та MPN, порівнювати їх з данними які отримав парсер та якщо вони відповідають умові оновлювати ці поля, або залишати попередні значення. Також схожу маніпуляцію потрібно зробити з ціною товару.

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.