Перейти к публикации
Поиск в
  • Дополнительно...
Искать результаты, содержащие...
Искать результаты в...

marvelheroes

Новичок
  
  • Публикаций

    20
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Все публикации пользователя marvelheroes

    Модуль просто топ, необхідна річ для кожного інтернет-магазину. Цей модуль дуже подобається клієнтам мого магазину, оскільки значно спрощує реєстрацію і вхід в особистий кабінет. Дякую автору модуля за чудову підтримку та допомогу в налаштуванні!
  1. Добрий день. Необхідно термінове підключення магазину на OCStore 3.0.3.7 до API ERC для синхронізації, додавання, оновлення товарів. Можливо є у когось є готове рішення або готовий допомогти пишіть сюди або звертайтеся в приват.
    Модуль Custom Email став для мене справжнім проривом. Цей модуль працює чудово і виконує свої функції бездоганно. Управління email-повідомленнями тепер простіше і зручніше, ніж будь-коли. Моє враження від модуля більш ніж позитивне. Автор дуже допоміг мені з налаштуванням і версткою листів. Рекомендую модуль кожному, хто хоче оптимізувати роботу з емейлами в Опенкарт.
  2. Добрый вечер, проверьте личные сообщения, пожалуйста. Там должно быть сообщение от меня.
    Я хотів би висловити мою глибоку подяку за модуль SAP для OpenCart, який суттєво спростив процес автоматизації моїх публікацій у соцмережах. З самого початку використання цього модуля я був вражений його простотою та надійністю. Він дозволяє мені постити контент з OpenCart прямо в соцмережі, що дає змогу значно заощадити час і збільшити продуктивність. Але що дійсно робить цей модуль видатним, так це його розробник. Він не тільки створив чудовий продукт, а й забезпечує неперевершену підтримку. Він завжди доступний і готовий допомогти за будь-якої складності, чи то просте запитання, чи то технічна проблема. Його швидкість реакції та глибокі знання багаторазово допомагали мені. Я настійно рекомендую модуль SAP усім, хто хоче спростити процес публікацій у соцмережах і водночас отримати чудову підтримку. У моєму досвіді, таке поєднання високоякісного продукту і видатного обслуговування клієнтів рідко зустрічається.
  3. Доброго дня, чи не могли б Ви відповісти мені в ПП, будь ласка.
    Я хотів би поділитися позитивним враженням від цього модуля, яким я залишився дуже задоволений. Модуль чудово оновлює зовнішній вигляд адмін-панелі та пропонує два варіанти відображення: світлу та темну теми. Обидва варіанти дуже гарні, але особливо порадувала темна тема, яка зробила роботу над наповненням магазину приємнішою, особливо в нічний час доби, і знизила навантаження на очі. Незважаючи на невеликі невідповідності кольорів з деякими зі сторонніх модулів, автор модуля надав мені допомогу і вніс необхідні доопрацювання.
  4. Доброго дня. Хочу придбати Ваш модуль Прочитав в описі Вашого модуля про можливість отримати знижку в 25%. Буду радий, якщо надасте таку можливість. Збираюся сьогодні придбати Ваш модуль. Через особисті повідомлення не можу з Вами зв'язатися. Напевно у Вас переповнена скринька.
  5. @OCdevWizard Доброго дня, точно пишу Вам. Спробуйте Ви почати зі мною діалог в особистих повідомленнях. Дуже чекаю.
  6. @OCdevWizard Добрый день, не могу связаться с Вами в личных сообщениях. Выдает ошибку что Вам нельзя писать. Хотел задать вопрос перед покупкой.
  7. Уважаемые форумчане, подскажите пожалуйста как удалить из OCStore 3.0.3.7 модуль блога. Установил шаблон Showcase, но он с этими блогами не дружит. Мне в поддержке OCTemplates сказали удалить блог от OCStore и использовать только их блоги. Я отключил Блог, но хотелось бы убрать его из админки как-то. Простите за нубский вопрос, только учусь)
  8. Є експорт товарів, клієнтів і замовлень у XLS. Зараз скину Вам тоді сайт в особистому повідомленні.
  9. Це прикро, звісно. З Хорошоп можна, на жаль, вивантажити клієнтів тільки у вигляді XLS таблиці. Ну нічого, якось думаю, можна буде це вирішити, розіславши клієнтам купон на знижку з проханням пройти перереєстрацію. Але все інше потрібно повністю перенести. Щоб по можливості не просісти у видачі google.
  10. Ребята, ищу грамотного специалиста для переезда с CMS Хорошоп (интернет-магазин в облаке без доступа к файловой системе) на Opencart 3 c шаблоном от ребят OCtemplates. Важно перенести все URL, всю информацию с сайта, редиректы, клиентов с их историей заказов и списками избранного, интеграции с сервисами (Portmone, Укрпочта, Новая почта, Sms рассылки, email рассылки, гугл шопинг). Дизайн переносить будем совсем частично (какие-то небольшие элементы) в основном хочется его кардинально сменить. Шаблон также придется дорабатывать по дизайну.
×
×
  • Создать...

Важная информация

На нашем сайте используются файлы cookie и происходит обработка некоторых персональных данных пользователей, чтобы улучшить пользовательский интерфейс. Чтобы узнать для чего и какие персональные данные мы обрабатываем перейдите по ссылке. Если Вы нажмете «Я даю согласие», это означает, что Вы понимаете и принимаете все условия, указанные в этом Уведомлении о Конфиденциальности.