Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

romanFed

Новачок
  
  • Публікації

    2
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача romanFed

  1. Шукаю людину (не студію, не компанію) яка постійно працює з інтернет-магазинами на OpenCart. Потрібно встановити куплений шаблон на хостинг (при потребі доналаштувати хостинг), а також встановити/налаштувати декілька базових модулів для якісної роботи магазину (завантаження товарів, корзину, доставку, seo...). Базовий перелік модулів можемо обговорювати. Скоріше за все шаблон буде цей: https://opencartforum.com/files/file/8841-remarket-adaptivniy-universalniy-shablon/ Дуже бажано щоб людина була з України, щоб можна було обговорювати окремі нюанси налаштування магазину при потребі в тел.режимі (не тільки переписка). Буде супер якщо в виконавця вже є якісний шаблон для OpenCart 3.0 чи широкий набір платних модулів, якими можете поділитися за розумну ціну. Дякую за увагу!)
  2. Доброго дня, Маю XML посилання з повним каталогом товарів від поставчальника, потрібно допомогти налаштувати загрузку/підтягування посилання в новий магазин (OpenCart 2.3.0.2.3) + розяснити деякі нюанси роботи з подальшим завантаженням товарів. Прохання в пропозиції вказати ціну виконання замовлення та в якому форматі можна буде обговорити деталі.

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.