Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

MaxBox

Новачок
  
  • Публікації

    4
  • З нами

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю відключений і не буде доступний широкому іншим користувачам

MaxBox's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • One Year In
  • Dedicated Rare
  • One Month Later
  • Week One Done
  • First Post

Recent Badges

2

Репутація

    Професійний Підхід та Якісний Продукт від Розробника One Page Checkout. Я хочу поділитися своїм позитивним досвідом користування розширенням One Page Checkout від розробника 29aleksey. Цей модуль не тільки полегшив процес оформлення замовлення для моїх клієнтів, але і вирішив ряд проблем, з якими я стикався, використовуючи інші розширення. Після встановлення модуля я стикнувся з декількома технічними труднощами, але розробник дуже швидко і професійно відгукнувся на мої повідомлення, і ми разом розв'язувати всі проблеми в режимі онлайн. Він навіть запропонував прямий доступ до мого сайту для розв'язання проблем, які я не міг вирішити сам. Він виправив проблему з відображенням оплати через LiqPay і розв'язувати проблеми зі стилем випадаючих полів "Місто" та "Адреса" при виборі доставлення Новою поштою. Весь процес зайняв всього 2 години від часу встановлення модуля! З порівнянням з іншими розширеннями, які я пробував раніше, сервіс 29aleksey був значно більш ефективним і корисним. Деякі інші розширення були вкрай складні у налаштуванні й несумісні з іншими плагінами, а їх розробники не надавали достатньо підтримки. Цей розробник не тільки показав високий рівень професіоналізму й експертності, але й заслуговує на високу оцінку за своє ставлення до клієнтів та якість продукту. Рекомендую One Page Checkout від 29aleksey усім, хто шукає надійне та ефективне рішення для свого інтернет-магазину на OpenCart!
  1. Сколько будет стоить с правками? Щоб було так: 1. Потрібно, щоб була можливість вибирати, між Частний покупець або фірма, для частного покупця все як звичайно (адреса, спосіб оплати, спосіб доставки), а для фірми, щоб можна було ввести (без способа оплати, але з доставкою): Назва юр. особи, ЄДРПОУ, Ідентифікаційний код (для ФОП), адреса, email, телефон, ФІО уповноваженої особи. 2. Чекбокс Отримувати буде інша людина, якщо хтось замовляє, а отримує інша людина. 3. І ще, є товар який не може доставлятись, тільки самовивіз, треба, щоб можна було вибрати оплатити liqpay, або при отриманні замовлення в магазині.
  2. Добрий день! Стоїть OpenCar 3.0.3.8, тема UltraStore OCTemplates 2.7.2 Liqpay API - оплата онлайн 1.4.4, Нова пошта API v. 4.0.2. Колись купив модуль simple, але з ним проблеми, навіть розробник Нова пошта API не зміг налаштувати так, щоб воно нормально працювало. Мабуть, ще докуплю Укрпошта API. З simple проблема, що товар який не може доставлятись його не можливо замовити, у формі замовлення неможливо вибрати спосіб оплати, а він пустий, там просто нічого немає. Питання: 1. Потрібно, щоб була можливість вибирати, між Частний покупець або фірма, для частного покупця все як звичайно (адреса, спосіб оплати, спосіб доставки), а для фірми, щоб можна було ввести (без способа оплати, але з доставкою): Назва юр. особи, ЄДРПОУ, Ідентифікаційний код (для ФОП), адреса, email, телефон, ФІО уповноваженої особи. 2. Чекбокс Отримувати буде інша людина, якщо хтось замовляє, а отримує інша людина. 3. І ще, є товар який не може доставлятись, тільки самовивіз, треба, щоб можна було вибрати оплатити liqpay, або при отриманні замовлення в магазині.

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.