Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

0671692797

Новачок
  
  • Публікації

    8
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача 0671692797

  1. @markimax, вітаю! Підкажіть, будь ласка, чи можливо за допомогою Вашого модуля зменшити розмір кешу фотографій на диску сервера (хостинга)? У мене зараз така проблема, що скільки б я не купував додаткового місця на диску, весь вільний простір забиває кеш фотографій, і це не припиняється. Як тимчасових захід поставили завдання по крону видаляти кеш кожні дві години, але ж це не вихід.
  2. @markimax, вітаю! Підкажіть, будь ласка, чи можливо за допомогою Вашого модуля зменшити розмір кешу фотографій на диску сервера (хостинга)? У мене зараз така проблема, що скільки б я не купував додаткового місця на диску, весь вільний простір забиває кеш фотографій, і це не припиняється. Як тимчасових захід поставили завдання по крону видаляти кеш кожні дві години, але ж це не вихід.
  3. @markimax, вітаю! Підкажіть, будь ласка, чи можливо за допомогою Вашого модуля зменшити розмір кешу фотографій на диску сервера (хостинга)? У мене зараз така проблема, що скільки б я не купував додаткового місця на диску, весь вільний простір забиває кеш фотографій, і це не припиняється. Як тимчасових захід поставили завдання по крону видаляти кеш кожні дві години, але ж це не вихід.
  4. @MaxD, вітаю! Підкажіть, будь ласка, чи можливо за допомогою Вашого модуля зменшити розмір кешу фотографій на диску сервера (хостинга)? У мене зараз така проблема, що скільки б я не купував додаткового місця на диску, весь вільний простір забиває кеш фотографій, і це не припиняється. Як тимчасових захід поставили завдання по крону видаляти кеш кожні дві години, але ж це не вихід.
  5. Привіт! 1. Скажіть, будь ласка, можливий переклад на більше мов, ніж укр., рос. та англ? Польська, німецька, французька, італійська і т.д. Якщо так, то як це буде виглядати в адмінці? В карточці товару з'являться додаткові мовні вкладки, відповідно до доданих мов? 2. Як перекласти на укр. та англ. сайт уже зроблений на російській мові, більше ніж 20к товарів? Кожен товар, кожну категорію треба окремо перекладати, чи є десь чарівна кнопка і всі товари перекладаються одразу? 3. Як створюється переклад при створенні нового товару? Треба в кожній мовній вкладці натискати кнопку перекласти? Зручно було б, якби під час збереження товару відбувався переклад на потрібні мови.
  6. Агонь! Наче, те що треба. Поставимо протестимо. Якби ще для Опцій такий модуль знайти.
  7. Доброго дня! У нас інтернет-магазин одягу та взуття. Переїхали нещодавно на новий сайт на Opencart. Не очікували, що на цьому движку функціональність адмінки з коробки буде дерев'яніше ніж на нашому старому самописному сайті 2013 року випуску. Нашим контент-менеджерам конче необхідно облегшити життя і працю - треба зробити можливість обирати набори атрибутів (характеристик) та опцій (розміри) відповідно до типу товару. Бажана схема така. Створюєш товар > переходиш до заповнення атрибутів (характеристик) > обираєш тип товару (набор атрибутів), наприклад це взуття, > створюються одразу 5 атрибутів: Тип обуви, Материал обуви, Материал подошвы, Подкладка и стелька, Сезон; і у кожного атрибуту є набір значень: Тип Обуви - Кеды, Кроссовки, Туфли и т.д; Материал обуви - Замша, Кожа, Резина; Материал подошвы - Полиуретан, Кожа, Резина і т.д. Теж саме стосується Опції - Розмір. Треба реалізувати таку ж схему. Щоб не створювати кожну опцію з кожним розміром окремо, а обрати набір опцій, наприклад: Ставиш чекбокс - Розміри взуття > з'являється список розмірів з 16 по 46 > обираєш з цього списку за допомогою чекбоксів або натиснутим ctrl розміри, які доступні у даної моделі. Для Опцій я не знайшов модуля.

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.