Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

vedrusta

Новачок
  
  • Публікації

    3
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача vedrusta

  1. Згоден на 100% з відгуками. Маю інтернет магазин з 2013 року. На Розетку зайшли майже одразу як вони створили маркетплейс - і це єдин маркетплейс який постійно розвивається і вдосконалюється досить стрімко. Співпрацею з ним задоволені на 100%. Хоч і комісія є не маленька, але продажів вони додали багато. На початку співпраці, коли ще там не було наших конкурентів, то ми могли продавать з націнкою 15-20% і товар купували без проблем. Зараз, при високій конкуренції іноді доводиться демпінгувать навіть, щоб мать більше продажів. Але навіть зараз, на товар з більшою ціною ніж в усьому інтернеті, на Розетці він продається. Алло на початку було нормально, продажі були регулярно, в рази меньше ніж наРозетці, але були. З початком війни, вони щось там почали співпрацювать з Hubber, так само як і Епіцентр, і у них все пішло, навіть не під відкіс, а просто в прірву. Рік вони не могли завантажить наш фід, і ще по сьогодні вони його модерують, по 5 товарів в місяць. 3-5 продажів в місяць. Алло зараз - це повне дно. Не раджу туди заходить для економії часу і нервів. Ф.юа - роблять все швидко, і майже як на розетці, але продажів дуже мало. Може буть для співпраці, бо вона легка, але на великі продажі не розраховуйте. І Апі у них, як і у Алло - повне дно. Епіцентр - це треш з кам'яного віку, всі працюють з фідом, а ці більше року не могли це налаштувать і потрібно було завантажувать товари вручну. 10 завантажили і забили. А коли все таки зробили завантаження по фіду, то це така параша виявилась, що капець. Товар наче і завантажились, але щоб вони з'явились на сайті потрібно вручну заповнить характеристики. Тобто, ви по суті, створюєте ще один інтернет магизин. Враховуючи рівень продаж там, то таке собі задоволення. Товари ми за 2 роки потехеньку додаємо, але не робимо на цьому головний акцент. Епіцентр, Алло, Ф.юа - приносять продажів в рази еньше ніж Розетка. Іноді навіть меньше чим ОЛХ. ОЛХ - прикольна платформа, додала нам на початку 20% до продажів, зараз вже не то, особливо коли вони змінили правила по рекламі. Але у нас ОЛХ відбиває вкладені кошти в Бізнес пакет на 100 оголошень. На початку відбивав х5, зараз х2-3. Тобто, при вкладених 4К ми отримуємо чистими 8-12К. Це другий маркетплейс після Розетки в нашому рейтензі. Прайс-агрегатори ХотЛайн, Е-каталог, Прайс.юа(вже помер) - це найкращі, було багато інших, але вони вже мертві. Вони приносять клієнтів, не багато, але і за невелику ціну за клік. Хот Лайн і Е-каталог можна використовувать для популярізації і більшого охвату.
  2. Доброго дня. Скажите, а можно ли получить на модуль несколько тестовых дней до оплаты? А то разрабы сайта попилили движок для установки украинского языка и теперь не понятно, будет ли коректно работать ваш модуль у меня, а так протестим и если норм то покупаем. И ещё вопрос, в чём разница обычной и про версии?
  3. Скажите, а будет ли возможность в вашем модуле по Укрпочте подтягивать не только областя, а и населённые пункты с возможностью писать название или выбирать из списка, а также для выбранного населённого пункта поиск по адресам и индексам, опять таки писать адрес или выбирать из списка. Для примера, так реализовано здесь https://storgom.ua/

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.