Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Den19288886

Новачок
  
  • Публікації

    6
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача Den19288886

  1. БОЛЬШОЕ человеческое спасибо! Я поправил фильтры на сайте и начал импортировать по 2000 позиций вроде работает тьфу тьфу. )
  2. Да, файл с этого же сайта, все верно. Прикладываю файл, посмотрите сами, может найдете что с ним не так. файл выгрузки
  3. Заполнили столбцы name(en-gb) meta_title(en-gb) meta_title(ru-ru) meta_description(en-gb meta_description(ru-ru) tags(en-gb) tags(ru-ru) вот эти строки были заполнены. новых строк не создавалось, все товары уже на сайте.
  4. Здравствуйте добрый человек) помогите разобраться с ошибкой Недопустимый заголовок в фильтрах Товаров (ProductFilters) файла импорта Версия ocStore 2.3.0.2.3 что это значит и где копать?

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.