Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

castlerock

Новачок
  
  • Публікації

    6
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача castlerock

  1. Добрий день, шукаю спеціаліста для декількох правок на сайті, а саме: 1) На сторінці виробника виведення опису, фотографії та мета даних з адмін панелі (потрібно додати) 2) На сторінці товару виведення логотипу виробника 3) На сторінці товару виведення кастомного поля із двома файлами (буде дві інструкції PDF), потрібно додати в адмін панель для завантаження 4) На OCFilter потрібно поправити відображення ціни (забрати зайві нулі після числа а також додати пробіли з тисячами) + буде ще одна правка згодом з OCfilter Сайт OC 3, octemplates
  2. Возможно мы о других модулях, но вроде на скрине видно, что генерация есть. Речь о модуле seo pack pro, и в нём есть генерация мета данных + на скрине видно
  3. Благодарю, но уже взял сео про, поэтому спрашиваю конкретно по нему. Да и каким образом Ваш пост и модуль мне должен помочь и закрыть вопрос? Не нужно набивать месседжи, если не знаете ответа, спасибо.
  4. Всем привет! Подскажите, пожалуйста, как сделать автогенерацию заголовков и описания для разных языков через плагин seo pro? Подробнее: Есть поле для ввода генерации заголовка для товаров, можно использовать параметры - %p, %m и другие (стандартные), которые помогают в переводе. Но мне нужно создать генерацию заголовка по типу: "Купить %p недорого, отзывы бла бла бла" для разных языков (т.е. это пример для РУ, а нужно еще для нескольких языков подобный сниппет создать). Собственно вопрос, как это можно сделать? Можно ли создать свой параметр и дальше его использовать? Благодарю всех за помощь!

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.