Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

DarkGhost

Новачок
  
  • Публікації

    4
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача DarkGhost

  1. як варіант --- було б добре, коли в кінці буде виводитись "грн / за кг ( за шт) і т.д." Таке запитання: вартість модуля (так розумію - це Ваш модуль) включене налаштування (чи він працює незалежно від шаблону) ? Вже думав про Опції, але ж хотілось би зробити як " зручніше "
  2. так понимаю, єтот модуль создает дополнительную единицу товара, для которой можно установить отдельную стоимость. К примеру, 50 уе\шт., или 50 уе\упаковка, Пользователь сам выбирает кнопками +\- сколько шт или упаковок добавить в корзину (целое число), верно? Спасибо за решение! Как вариант - такое тоже может быть, но хотелось бы узнать, как реализовано на примере (картинка)
  3. Доброго время суток, Форум Может кто подскажет как организовано - в одной категории товар можно приобрести в граммах и тут же упаковкой Может кто подскажет, что за модуль и где искать? OpenCart 3.0.3
  4. Все отлично написано и даже у Вы сами используете один из способов. Поделитесь пожалуйста одним из способов, если конечно это не является секретом Заранее благодарен

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.