Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

vladsklyar

Новачок
  
  • Публікації

    8
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача vladsklyar

  1. Всім чемно дякую, зробив як Ви радили! Зробив модифікатор який дає можливість задати ціни на опції на сторінці опцій та кнопку синхронізації для зміни цін у всіх товарах де задані ці опції. Вийшло якось так: Опції Карточка товару:
  2. За костилі я зрозумів з самого початку, думав може є якість варіанти які я не спробував, щоб без костилів! Чемно дякую!!!
  3. А якщо курс $ змінюється майже щодня то послуги також будуть пригати то 1200 грн, то 1190 Проблема що ціна залежить від курсу, а курс дуже часто змінюється
  4. Вітаю! В адмінці основна валюта доллар, а на фронті конверт в грн (в контролер додав catalog\controller\startup\startup.php - $this->session->data['currency'] = 'UAH'; ), проблема з опціями - деякі з них повинні бути в грн - це послуги - наприклад Розширенна гарантія (1200 грн), а наступна опція це наприклад Блок живлення -ціна в USD (5$). Зараз отримується сумма 1205 USD, на фронті взагалі жах більше 45 000 грн - коштують послуги. Розумію що в system\library\cart\cart.php ціна опцій додається і виходить не то що потрібно! Може в кого є якісь ідеї, підкажіть в яку сторону копати, будь-ласка.
  5. Ссылка на конкурента https://jabko.ua/rus/trade-in/
  6. Ссылка на конкурента https://jabko.ua/rus/trade-in/
  7. Добрый день, форумчане! Подскажите модуль для trade in - мобилки или хоть примерно за основу что можно взять для реализации (какой модуль). Пример у конкурентов. Уже голову сломал а умного нечего не приходить!

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.