Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

DMac

Користувачі
  
  • Публікації

    173
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача DMac

  1. Діло в тому, що я з модуля перейшом по посиланню, він там авторизувався і в нього там типу тестові 4 бакса. Тобто, підвязати карту і можна шпарити?) Потестуємо, але уже бачу що штука люта))) головне з цими шаблонами погратись щоб підібрати)
  2. @kabantejay Доброго дня. В моего друга стоїть цей модуль і я теж хочу такий в свій магазин. Але помітив таку проблему. Якщо вибрати 5 чи 10 товарів то викидує помилку 429 щось там з лімітами. Це із за того що карта не підвязана? А то не хочеться купити модуль, оплатити апі і ловити такі помилки...
  3. Привіт друзі! Постачальник https://tech-technics.com.ua/ остерігайтесьі не зв'язуйтесь. Повні неадеквати. Я так розумію що вони самі дропи і намагаються знайти дропів)) В чому проблема: В один день отримав три замовлення, і оформив їх у них, оплатив. Через два дні покупці почали запитувати де замовлення. Я почав перепитувати у менеджера, він типу "Все їде не бійся" я вибачився перед покупцями і попросив почекати ще день, типу зі складу везуть, на 3-й день глухо. На 4-й день, я уже нагло почав питати "де замовлення" той почав знову нести якусь бурду! Я повертаю людям гроші і вибачаюсь. На 5-й день він то збивав то не брав, видно йому набридло, він взяв трубку сказав почекати і кинув трубку))), це просто жах. Я у вайбер скинув йому погрозу що піду до поліції, він прочитав і просто повернув гроші, ні вибачень і чогось іншого. Це просто жах, я з таким ще ніколи не стикався.
  4. Тобто, адмінка закрита це ті модулі які звязані з вашою темою, все інше ні, я правильно розумію?
  5. Я чому вирішив запитати перед купівлею, щоб потім не було цього головняка, якщо виясниця що половина шаблона закодована, як в деяких модулях, що ми написали фрілансеру, а він потім мол не можу нічого зробити тому що все під ионкубом))
  6. На фронті а в контролерах, моделях? И як будуть себе поводити модифікатори?
  7. Всім привіт. Таке питання, а якщо потрібно змінити щось в картці товара, наприклад переставити ціну в інше місце, така можливість є, чи шаблони закодовані?
  8. Привіт друзі! Я тільки хочу спробувати себе в дропі і є питання. А якщо покупець замовить два чи три товара в корзині від різних постачальників, як бути? Не думаю що йому сподобається оплачувати кожну посилку окремо. Що в таких випадках роблять досвідчені дропи?
  9. Доброго дня! Чомусь відвалюється пошук то працює то ні. В адресній строці при вводі імені товару бачу "/search/?search=" а інколи спрацьовує. І не можу зрозуміти в чому проблема. Можливо хтось знає чи колись зтикався з таким? Opencart 3.0.3.2
  10. Здравствуйте! Не хватает знаний. Как можно выполнить функцию в модуле через Крон? Модуль находиться в админке: но мне нужно нажать на кнопку в модуле "обновить" только через крон. И как бы мешает переадресация на авторизацию... Подскажите пожалуйста, как решить проблему если это вообще возможно. Модуль простой, сохраняет инфо в каких товарах менять цены, и кнопка "Обновить" buttonupdateprice()
    Дуже класний модуль, вирішує багато проблем якщо це потрібно зробити швидко або на постійно)
  11. Демо веде на фільтр але я попав на демо пошуку і він там не працює. Можете виправити? Потрібно подивитись як працює, без цього самі розумієте, купувати не будуть. Дякую.
  12. При чому тут редагувати!? Його навіть відкрити не можна! Куда веде демо, в редагування товару, вірно? При натисканні на олівець "Нема прав ..." то як я можу подивитись модуль? А ніяк.
  13. Друзі, хтось із вас задумувався і можливо вирішив питання з кількістю категорий на вкладці "Категорії і націнки"? Я зазвичай працюю з прайсами де багато категорій потрібно перечислити, і зберігати по 3шт дуже не зручно. З атрибутами в мене хватило знань, а далі уже якийсь Меджік)) Хотілося би за раз хоча б 20 чи можливо кнопочку "Додати ще", а можливо ці кнопочки будуть в 9.6?
  14. Все привет! Подскажите пожалуйста по импорту Атрибутов с XML. На вкладке "Атрибуты" указываю номер колонки для <param не номер колонки <param<name в поле "Тексты начала и конца парсинга, через запятую:" указываю значение "Матеріал"(согласно инструкции автора) и выбираю соответствующею характеристику. Но в товаре характеристика выбралась правильно, но ее значения с другого атрибута, в моем случае значение "Белый" Вот тег: <param name="Матеріал">пластик</param>
  15. Имеете ввиду или не режется в адресной строке после перехода? Если да, то не режется при заходе на главную страницу он там есть, хотя обьявления имеет конечній укр категории...
  16. Здравствуйте! Такая проблема... Настроил в Google Ads конверсию на покупку, разместил код конверсии на странице Спасибо за заказ, в гугловский код добавил номер заказа, суму и код валюты, благо эта информация отображается на этой странице. Но если по рекламе с поиска зайти в магазин и совершить покупку, то эта покупка не будет отображаться в конверсиях в аккаунте Google Ads. Сума просто сойти, делал все по новым видео и не работает.. После покупки проходит сутки, или двое но конверсия все равно 0.00
  17. @comtronics а вы не подскажите почему при нажатии на кнопку в товаре "Добавить атрибуты категории" добавляются только три атрибута. Хотя на вкладках "Атрибуты, Дежурные шаблоны, Атрибуты категории" атрибутом намного больше и имею значения. А в товар добавляется только три и без значений... Может есть идеи??

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.