Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

smartwhiteshop

Новачок
  
  • Публікації

    2
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача smartwhiteshop

    Чудовий модуль, економія часу на виписку документів. Автор оперативно реагує на запити! Можливість задати реквізити декількох продавців вирішила проблему, коли старі замовлення залишаються з реквізитами на які саме і була оплата. Ще б додати можливість зміни реквізитів окремо на кожне замовлення, можна тоді було одночасно з сайту виставляти рахунки, видаткові одночасно наприклад на ФОП і ТОВ. І на мій погляд можна було б залишити налаштування шрифтів, як було у першій версії, хоча не критично. Автору дякую за чудовий модуль і оперативну підтримку !!!
    Модуль чудово Вирішує спілкування з клієнтами, надаючи Клієнту самому обирати як Йому зручно зв'язатися з Вами. Великий плюс модуля - Гнучкість налаштування, можна окремо налаштувати під Mobile і Desktop, а також під Різні Мови. Підтримка Дуже Швидко не тільки відповідає а й Працює. Дякую!!!

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.