Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

1403060

Новачок
  
  • Публікації

    16
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача 1403060

    Чесно кажучи, важко було зробити вибір між кількома розробниками модулів, коли в тебе недостатньо досвіду для такої великої роботи, як самому зібрати для себе інтернет-магазин. Після першого запиту до декількох розробників по інформації про схожі модулі, цей автор відповів першим і одразу запропонував допомогу у встановленні модуля. Ну звично така пропозиція зіграла важливу роль у подальшій роботі та в довірі до автора. Автор постійно мониторить повідомлення і вчасно та оперативно відповідає, за що йому велика подяка! Після цього вибір пав саме на цей модуль, про що я жодного разу не пожалкував. Поясню чому саме так. 1. Автор займається вузькою спеціалізацією, постійно удосконалюючи свій продукт. 2. Є сайт, підтримка, багато дуже досконалої та покрокової документації щодо встановлення та налаштування модуля та роботи з ним.. 3. І саме головне, що я отримав відповіді на всі мої питання, які виникли в мене під час вибору модуля. 4. Підтримка завжди на зв'язку, хоча чесно кажучи, в мене виникало не дуже багато питань щодо встановлення та налаштування, але вони відповідають постійно і дуже фахово, навіть на питання, які не пов'язані з модулем, за що я безмежно їм вдячний! Про можливості модуля: Модуль працює з всіма потрібними файлами. Постачальники будуть надавати вам різні файли, але модуль може опрацювати будь який, навіть нестандартний файл. Модуль легко парсить товари з будь яких сайтів з усіма атрибутами, опціями, описами, фото тощо! Вам потрібно тільки уважно зробити налаштування. Вкладинка "Інструменти", це взагалі супер - машина! Ви можете за допомогою графічного інтерфейсу модуля робити величезну номенклатуру SQL-запитів в БД. Модуль "Автоматична обробка прайс-листів" є дуже гнучким та адаптивним. Працювати з ним одне задоволення. Рекомендую купувати цей модуль і вам більше не знадобиться нічого для завантаження товарів із прайсів будь якого постачальника та оперативної роботи. Ви будете впевнені, що вас не кинуть на пів-шляху і завжди допоможуть! Я наповнив магазин 20.000 товарами за два тижні! Дякую пану Сергію і бажаю подальших успіхів і гарних продажів! А нам всім Перемоги! Україна переможе! Слава Україні!
  1. 10. Реєструємо ФОП В цьому пункті не забуваємо про РРО (реєстратор розрахункових операцій), бо потім будуть дуже великі неприємності від "ДФСО". Також категорично не раджу використовувати для приймання платежів за товар карткові рахунки фізичних осіб (не плутати з картковими рахунками ФОП). Також наголошую, що ФОП також може мати картковий рахунок фізичної особи, який не варто використовувати для приймання платежів (можна, але потім буде погано). Звичайно РРО можна і не використовувати... але це вже зовсім інша історія.
  2. Видалення сторінок з індексу Гугл не допоможе в захисті Вашого авторського права щодо модулів. Ви праві, що якщо людина захоче знайти піратський модуль, вона його знайде. Сайти, які розповсюджують таке ПО, будуть працювати до тих пір, поки у авторів оригінальних модулів не буде законних підстав щодо захисту своїх модулів. Щоб виникла законна підстава, потрібно реєструвати право на певний модуль в Україні. Із п'яти пунктів документів, які потрібно подати на реєстрацію, найважливіші це "вихідний код" та "інструкція щодо використання ПЗ". Саме в пункті "вихідний код" криється головне, а саме те, що відбувається реєстрація саме ПОСЛІДОВНОСТІ СТРОК КОДУ ТА ЗМІСТУ ЦИХ СТРОК. Що мається на увазі? Наприклад якщо у контролері простір імен написаний в певному порядку, певний клас містить в собі певний порядок функцій (які можуть викликатися у будь якій послідовності) і т.д. Тобто береться під охорону саме певна послідовність написання коду. Це можна порівняти із письмовим твором, в якому написано наприклад "Якби ви знали, паничи, де люди плачуть живучи..." та такий варіант: "Паничи, якби ви знали, де живуть люди та плачуть..," . Сенс майже однаковий, але з точки зору охорони права це зовсім різні твори. Реєстрація авторського права на ПО відбувається саме на послідовність коду. Реєстрація відбувається доволі швидко і вже наявність свідоцтва дає право на адміністративне та кримінальне переслідування не тільки розповсюджувачів, але й користувачів піратського ПО (і тут вже правоохоронні органи не можуть не реагувати, тому, що є законні підстави для відкриття проваджень і проведення процесуальних дій). Але до певного часу мало хто переймається правами на свою інтелектуальну власність, тому і виникають такі сайти, про який написано в початку теми...
  3. Взагалі в сучасному світі, як і в Україні, охорона авторського права, є дуже складне питання, і вирішувати його потрібно комплексно через реєстрацію авторського права на певний програмний продукт в передбачений Законом спосіб. Інакше - ніяк. DMCA не допоможе.
  4. Всім, доброго дня. Нещодавно встановив 3.0.3.7 uk-en Підкажіть, будь ласка, які модулі в першу чергу треба поставити по мінімуму, щоб магазин на 1К товарів можна було швидко запустити з мінімальним функціоналом? Може в кого є такий список перевірених модулів від надійних розробників, тому, що модулів дуже багато і важко одразу зорієнтуватися що ставити в першу чергу, що потім. Буду вдячний за допомогу!
  5. Дякую за відповідь. Я тільки вчусь, не бачив такого інструменту ocmod. Буду читати? Може підкажете, де краще про нього почитати?
  6. Добрий день всім. Вирішив залити файлову систему на GitHub. Я подумав, якщо всі додаткові модулі завантажуються в адмінці опенкарта, то як же я зможу заливати їх на гіт? Модулі в ОС це ж рНР-файли, в яких прописано простір імен і можливі include. Прийдеться додавати модулі в IDE і потім вже на гіт. Так? Чи я не правий? Хто працює з гітом, підкажіть, будь ласка. Дякую.
  7. Чем дальше, тем сложнее и больше вопросов. Мы можем только предполагать. А вот с такой ситуацией наверное мало кто сталкивался. Жесть) Век живи-век учись!
  8. Дякую за відповідь. Я це зрозумів щодо унікальності контенту. А що ви можете сказати щодо того, що обидва сайти будуть на одному сервері та на одному IP ?
  9. Спасибо за ответ. Новый сайт будет узко-специализированным но с новым контентом, такой же товар останется и на старом сайте. Но вот по поводу одного IP я не подумал. Это действительно не понятно, как поисковик будет их воспринимать. Хотя если ничего не будет дублироваться, то может и норм будет... В общем у кого не спрашивал, никто не знает точно (видимо такой ситуации ни у кого не было).
  10. Шановні, всім доброго дня. Така ситуація: з 2017 року був магазин (не на ОС) на домені SITE.COM.UA потім, в 2020 році сайт був перенесений на домен SITE.UA, а з першого домену був зроблений 301-редірект. Тепер стало питання другого магазину вже на ОС. Є бажання використати для нього домен SITE.COM.UA Як така комбінація буде виглядати з точки зору SEO коли будуть два магазини з доменами SITE.COM.UA та SITE.UA ? Дякую всім заздалегідь!
  11. А хтось тестував рішення по формату WEBp про яке написав вище @Galant1? Яке рішення насправді працює щоб без додаткових модулів?

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.