Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

dimasiodimasio

Новачок
  
  • Публікації

    4
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача dimasiodimasio

  1. Пока работал над проектом, посмотрел пару веток форума. Похожее было, спорить не буду.
  2. 300 Скачать / Купить дополнение Транслитерация загружаемых изображений Opencart 2 Транслитерация изображений при загрузке на сервер. Кириллица -> Латиница, Opencart 2. Добавляем данный файл по адресу: корень сайта/admin/controller/common и проверяем в деле!) Добавил dimasiodimasio Добавлено 09.02.2020 Категория Платные шаблоны Системные требования Метод активации Без активации Ioncube Loader Нет ocStore 2.3 OpenCart.Pro, ocShop Opencart.pro 2.3 Обращение к серверу разработчика Нет  
  3. добавляем данный файл по адресу: корень сайта/admin/controller/common и проверяем в деле!)
  4. Версія 1.0.0

    Транслитерация изображений при загрузке на сервер. Кириллица -> Латиница, Opencart 2. Добавляем данный файл по адресу: корень сайта/admin/controller/common и проверяем в деле!)
    300.00 RUB

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.