Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

dybovnokilay

Новачок
  
  • Публікації

    5
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача dybovnokilay

  1. Только теперь новая проблема: нужно что бы текст был по центру этого блока был. Прописал "text-align: center; " но это не помогло.
  2. В header.twig добавил <div id="top-link" class="nav pull-centr"> <ul class="list-inline"> <div>Бесплатная доставка заказа от ! <strong>5000 руб</strong></div> </ul> </div> В stylesheet.css .nav pull-centr { font-size: 12px; text-align: center; color: #665; }
  3. Приветствую. Возникла проблема, которую не могу решить самостоятельно. Знаний в програмировании мало. Сайт http://ch85444-opencart.tw1.ru/ Суть проблемы: в самом вершу между "Мой аккаунт" и "Списком пожеланий" нужно по центру вставить текст "Бесплатная доставка заказа от 5000 руб!" Понимаю, что нужно вставить код в header.twig и stylesheet.css. Но какой код - не могу понять. Искал на форуме и в сети, все, что делал не дало результата!

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.