Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

k2825435

Користувачі
  
  • Публікації

    97
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача k2825435

  1. Доброго дня. Думаю оновити модуль з версії 7,1 на 7,3. Не знайшов інформацію що змінилось? Глянув скрін в модулі і пам'ятаю що в мене коли ставив 7,1 не було валюти, прийшлось додавати: Підкажіть, чи врахували Ви це в 7,3, і де почитати що оновилось? А також питання, якщо я дублював собі вигрузки, то якісь Ваші оновлення в них також додадуться, при оновленні?
  2. Доброго дня. Якщо мені потрібно перекласти не всі товари, а декілька категорій, але сумарно це десь 5000-7000 товарів. Чи можна це зробити модулем. Тобто обрати категорії і саме в них це зробити.
  3. чи можливо задати окремим параметрам ось такий вид, назва параметру та одиниця виміру Unit="мм" ? Це з переписки: Щоб додати характеристику з одиницею виміру, потрібно додати параметр unit="одиниця виміру".Вигладає це так:<param name="Высота" unit="мм">820</param>У файлі імпорту зараз ця характеристика додана так:<param name="Высота (мм)">820</param>
  4. Доброго дня. Коли обираєш Соответствие атрибутов то решта атрібутів не вигружається. Коли не обираєш то вигружаються всі. Мені по факту потрібно мерейменувати тільки декілька. Чи є можливість вигружати всі, а ті де назначив відповідність вигружати так як назначив. Щоб не додавати всі сюди, навіть ті котрі не потрібно перейменовувати.
  5. только что получил 6 версию модуля. Установил. Нажал сгенерировать seo урл, отправил гуглу файл принял. Версия движка Версия 3.0.2.0 но думаю это уже не актуально ))
  6. Вообще не понял если честно. Модуль я поставил для гугла, гугл не принимает. Инструкции куда что писать - не вижу. Может кто0-то помочь для менее продвинутых пользователей.
  7. Це не принципово, ще раз скажу що це просто забаганка. Но спробую пояснити: Просто підготував фото та залив через фтп в папку, і додаю до товарів, вони ще не задані жодному товару. А вот що більш актуальне, сюди потрібно писати стандартні таблиці? чи вони вже там за замовчуванням? В будь якому випадку сюди би додати таблицю категорій, бо я про це не подумав, )))) та ось :
  8. Ставил этот модуль так-как стандартные не грузились на большом количестве товаров. но не пойму что не нравится гуглу? По ссылке вижу карту красивую штмл, не такую как обычно хмл
  9. Доброго дня! Можно здесь чуть подробнее. Batch Editor работает со стандартными атрибутами, находит, меняет, заполняет. Я использую его для массового назначения и смены, для последующей выгрузки , которая так-же работает со стандартными атрибутами. Ваш модуль так-же работает со стандартными атрибутами? Просто появляется возможность работать с ними из разных мест? Или это все таки другие таблицы, и то что я сделаю у вас я не увижу в Batch Editor, и наоборот?
  10. Ну, можете не повірити, але не всі залишкові фото може знадобиться видаляти. На разі я закинув у папку ще свої фото, котрі в ручну назначав товарам, і ще не скінчив це, та протестував цей інструмент. Ну він і видалив і ті що мені потрібні. Вони звісно у мене були, я їх знову залив.
  11. Ще цей функціонал зацінив: Я вже багато часу заливаю товар фідами, і залишкового мусору було багато, зараз нарешті почистив. Цей функціонал сам по собі дуже корисний. Звичайно хотілося можливість обирати що видаляти, а що ні - але це мабуть функціонал вже окремого полноцінного модуля.
  12. Добрый день. Модуль переименовывает изображения (для избегания дублей я так понимаю) , а если мне надо чтоб он этого не делал, а скачивал и называл также как они называются по ссылкам. Это возможно ?
  13. Загульный відгук: Модуль бомба. Нічого такого навіть поряд із ним, немає. Інтерфейс став кращим. Є деякі моменти, котрі можуть зробити його ще більш зручним, та функціональнішим. Ці штуки можливо не всім потрібні, але я юзаю його по повній, тому напишу ще трохи своїх міркувань, а автор хай вирішує чи це потрібно взагалі. 1. дуже опасна кнопка, видаляє фід без запиту, чи я впевнений в цьому Коли видалив, побачив знизу корзину, тому беру слова назад. 2. Фільтр товарів, на виключення, так додавання краще окремими строками, бо унеможливлює один прибраи інші додати. 3. Деякі товари, приходиться підгототовляти до розетки, тому спочатку я їх додаю в категорію котра не грузиться на розетку. Це трохи не зручно. Тому що на своєму сайті я би їх вже показував би. Якби був ще фільтр наприклад по атрибуту, грузити тільки із таким, чи не грузити якщо є такий. Це полегшало би задачу. Знаю що це можливо і через додатковий код, але я наприклад із кодом не дуже товаришую. 4. дополнительніе статические параметрі. Якщо додати сюди ще вибір категорії (чи на всі товари, чи на якусь окрему каткгорію), то колонка "Теги и их значения" стає непотрібною 5. Булоб би зручно мати кнопку скопіювати фід. Я повністю налаштував один і хочу те саме для іншого. Поки не перевіряв чи можливо налаштування із одного фіда скопіювати в інший, наприклад з розетки на алло. Загрузка в магазин, поки нажаль мені не дуже підходить, спробую ще пізніше.
  14. Оновився до 7,1. Поки перевіряю те що було, відразу пару коменатрів з приводу покращення. Можливо врахуєте намайбутнє, можливо ні, але думаю що так булло би краще. 1. Кнопка розгорнути на весь екран 2. Поле "Теги и их значения" дуже замале, потрібно розтягувати постійно, а коли тягнеш то воно гуляє во всі сторони. Якщоб можливо було авто по висоті, було би простіше.
  15. Доброго дня! Вообще интересовал другой функционал, но в поиске по форуму нашел предложение этого модуля. Суть: у меня много поставщиков одинаковых товаров. Льются по фиду. Хотел как-то в одном товаре отображать поставщиков, их цену, их количество. Увидел что кто-то рекомендовал этот модуль В описании есть такой функционал: АВТОМАТИЗАЦИЯ обновить скрытые товары только для уникальных серий обновить скрытые товары только для всех серий пересчет количества родительского товара как СУММА количества дочерних пересчет количества родительского товара как МИНИМАЛЬНОГО количества дочерних пересчет количества родительского товара как МАКСИМАЛЬНОГО количества дочерних пересчет цены родительского товара как СУММА цен дочерних пересчет цены родительского товара как МИНИМАЛЬОГО цен дочерних пересчет цены родительского товара как МАКСИМАЛЬНОГО цен дочерних очистить скрытые товары очистить таблицы модуля (серии и группы) связать товары по модели (модели должны быть одинаковы) Выходит я могу залить все товары, а потом объединять в один. Но в настройках модуля не нашел как делаются эти вещи, особенно пересчет количества родительского товара как СУММА количества дочерних и пересчет цены родительского товара как МИНИМАЛЬОГО цен дочерних где это делается? И скроются ли остальные товары в категориях?
  16. Доброго дня! Щоб зайвий раз не турбувати автора, вирішив запитати тут. Вирішив оновитись до 7,1, в основному для загрузки фідів. Хтось оновлювався? Як ставало? Чи не злітали налаштування вигрузок? До чого готуватись?
  17. Перечитал тему, но не нашел, модуль может регистрировать заполнившего, как покупателя в базовый функционал опенкарта? Я хочу регистрировать и слать бонус тем кто зарегистрировался?

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.