Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

olegartemenko

Новачок
  
  • Публікації

    21
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача olegartemenko

  1. Зробив через редактор товару але не врахував пробіл. Можна його тепер якось вставити між назвою бренду і товару? А то 200+ товарів вручну перероблювати не хочеться)
  2. Добрий день, підкажіть будь ласка, як додати назву бренду в назву товару? Приклад: (як написано зараз) Як треба: Треба, щоб було так: [Назва бренду][Назва товару] - Scitec Nutrition 100% Casein Complex (2,35 kg, maracuja white chocolate)
  3. Вітаю! Треба зробити налаштування, щоб заповнило опис пустих товарів 2-ма мова (укр, рос), і так само категорій. І щоб нові товари, які будуть з'являтися, теж заповнювало опис. Скільки це буде коштувати?
  4. Справа в тому, що нічого не змінювалось і раніше ще на початку року все працювало нормально. І ось, приклад з іншим постачальником, де ~300 товарів, все одно 100 оновлює і далі стоїть. ice_video_20220701-102850.mp4
  5. Треба виконати налаштування модуля, щоб він коректно працював. А саме, перестало проходити оновлення товару. І далі не йде.
  6. Вопрос не в сроке когда началась, когда закончилась, дата не стоит, так как акция бессрочная. А вопрос в том, что при выборе, к примеру 3-х штук одного товара в заказе указана сумма по розничной цене, а не по скидочной. То есть, если забыть, что на этот товар от количества есть скидка, то посчитаешь по розничной цене)))) Так вот я и думаю, то для красоты (отображения на сайте) сделано, или оно всё же должно как то работать и считать по акционной цене автоматически?
  7. Добрый день. Не работает Скидка на товар. При заказе нескольких штук, не считает по скидочной цене, а по розничной. Подскажите, как исправить, и вообще должна ли она работать, или это только для отображения на сайте?
  8. Установил 2 банера на сайт. Не отображаются.

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.