Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

allexes

Новачок
  
  • Публікації

    9
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача allexes

  1. Шановний, міг би і попросити контент з сайту, це не складно) Також знайшов твій сайт. Будемо на звязку.
  2. Доброго дня. Не працює код з довідки для вивантаження значень ОСфільтру Підкажіть, будь ласка, що потрібно виправити? Версія модулю 7,1 $sql = "SELECT od.name, ovd.name as text FROM " . DB_PREFIX . "ocfilter_option_value_to_product v2p LEFT JOIN " . DB_PREFIX . "ocfilter_option_description od ON (v2p.option_id = od.option_id) LEFT JOIN " . DB_PREFIX . "ocfilter_option_value_description ovd ON (v2p.value_id = ovd.value_id) WHERE product_id = '" . $product['product_original_id'] ."'"; $attrs_query = $this->db->query($sql); foreach($attrs_query->rows as $att_item){ $product['attributes'][] = array( 'name' => $att_item['name'], 'text' => $att_item['text'], 'finish' => $att_item['name'] ); }
  3. Доброго дня. Підкажіть будь ласка як можна скопіювати значення з OCFiltr у характеристики Opencart?
  4. Є безкоштовне доповнення імпорт експорт з екселю, там прописуєте характеристики для товару та імпортуєте, потім копіюєте характеристики у цей фільтр, це безкоштовне рішення, є і інши варіанти, але принцип один
  5. Нет не подключен. Только аналитика от гугла используется. Эта ошибка и попытка загрузить скрипт появляется только на карточках товара. Возможно это как то связано с этими элементами, не могу найти в каком файле шаблона они прописаны.
  6. Помогите пожалуйста. В Серч консоли гугл ругается на не оптимизацию для мобильных устройств. Возможная причина не успевают отрендериться стили, ресурс блокирующий полную загрузку возможно яндекс метрика, т.к. у в Украине доступ к данному ресурсу заблокирован, но где то в коде он пытается загрузиться. Где найти файл который пытается его вызвать и удалить загрузку этого скрипта?
  7. Здравствуйте. Интересует возможность украинской локализации данного шаблона. Она есть или нужно покупать дополнительно?

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.