Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Alex2992

Новачок
  
  • Публікації

    12
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача Alex2992

  1. Це може коштувати приблизно 600-700$ і більше, в залежності від кількості товарів. Бо фільтри ви не налаштуєте не вручну. Переносити URL теж питання, не завжди це можна (або є сенс) зробити впринципі, і теж все вручну. Ми маєм досвід таких робіт, однак, по вашій інформації кінцеву вартість назвати неможливо. Треба вивчати питання більш детально, як зі сторони сайту, так і зі сторони вашої 1С.
    Всі модулі цього розробника дуже потужні і виконані на високому рівні.
    Модуль працює без проблем як зі стандартним редактором так і з СKEditor. Тестував два подібні модулі, перевагу віддаю цьому. Розробнику подяка!
    Автор отвечает на сообщения мгновенно, все предельно доступно и понятно. Сразу видно, что модулю оказывается профессиональная поддержка. Хороший клиентский сервис - большая редкость в наше время. Думаю, что еще не раз куплю этот модуль под другие свои проекты. Сотрудничеством пока что доволен.
    Без этого модуля не представляю свой сайт. Автор - профессионал своего дела, приятно работать с таким человеком.
    Хороший модуль, позволяет получить на опенкарте полноценный блог. Под мой шаблон потребовалась адаптация, все оговорили с разработчиком, работа выполнена четко! Полностью доволен!
    На мой взгляд, один из самых лучших шаблонов для OpenCart, если не самый лучший. Функциональность на высоте, десктоп и мобилка выглядят круто. Отлично работает на MacOS + Safari (тестил на нескольких устройствах, в т. ч. с диагональю 27". Все настройки вынесены отдельно, цветовую схему можно менять как угодно, инструкция по установке - для младенцев. Короче я доволен. Автору Respect.

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.