Перейти к публикации
Поиск в
  • Дополнительно...
Искать результаты, содержащие...
Искать результаты в...

Gariks

Пользователи
  
  • Публикаций

    361
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Все публикации пользователя Gariks

  1. Gariks

    Мітки продавця

    Питання не зовсім по опенкарт, а по гугл рекламі. Приклад: Є 10 категорій з однієї ніші, на кожну категорію поставив мітку продавця 0. В гугл рекламі в РК додаю до групи товарів категорію з міткою 0, перевіряю, все додалося. Ок. Потім знову заходжу в групу товарів, вибираю мітки, щоб додати інші категорії з міткою 0, АЛЕ не дає можливість вибрати мітку 0, тобто її взагалі немає в списку, є інші мітки 1-4. Як це, може бути? Адже, поки не додав одну категорію, був для вибору весь список з 10-ю категоріями. Це стосується і нових категорій, якщо є нова категорія в цій же ніші і їй поставити мітку 0, то в гугл рекламі не буде в списку міток, саме мітки 0.
  2. Gariks

    Замовлення

    Модулів по оплаті немає. Зробив в стандартних налаштуваннях опенкарт: "Оплата при отриманні" і "На рахунок".
  3. Gariks

    Замовлення

    Точно. Там є декілька замовлень. Але, чому вони там? І це я їх побачив в аналітиці, а листа на пошту не було і у них, чомусь статус "В обробці".
  4. Gariks

    Пропадают заказы

    А якщо в аналітиці показує, що є конверсія (налаштована на покупку), а в адмінці цього замовлення немає? Хоча, якщо приходе наступне замовлення, воно є в адмінці, але вже на один номер більше від попереднього, тобто те замовлення, якого немає в адмінці, по номеру воно якось зарахувалося, але є його немає в адмінці...
  5. В аналітиці показує конверсию "совершение покупки", конверсія налаштована саме на покупку. Але в адмінці не відображається замовлення. Зробив тестове замовлення, в адмінці воно є, при чому за номером на один більше від попереднього. Наприклад: Було в адмінці замовлення під номером 1. Потім поступило замовлення, яке відобразилося в аналітиці, як конвенрсія, але його не було в адмінці. Потім я зробив тестове, воно є в адмінці, але вже під номером три! Тобто, замовлення, яке є в аналітиці, але немає в адмінці, воно під номером два (що логічно), але ж його немає в адмінці! Адмінка рахує номери замовлень, але чомусь не показала замовлення. Які думки?
  6. Gariks

    Inodes

    Навіщо мені цей хостинг показуєте?
  7. Gariks

    Inodes

    840 000
  8. Gariks

    Inodes

    Не наприклад, а в мене трохи більше 20 000 товарів, а це не 100К, Ви б ще написали мільйон В мене сайт, кілька років, і всі ці товари були з самого початку, більше нічого не додавав і ніяких проблем з inodes не було, вони завжди були в запасі, як мінімум половина і навіть більше половини свободних. З inodes почалося, кілька місяців тому, а зараз вже ліміт...
  9. Gariks

    Inodes

    кудись діваються, тільки inodes, вільного місця на хостингу дуже багато, не хочеться переплачувати, тільки за inodes видалити не проблема, проблема в 404)
  10. Gariks

    Inodes

    От от... всього 300 000
  11. Gariks

    Inodes

    Що, де? Вони не пишуть в описі, задайте питання підтримці. В мене був цей хостинг. АБСОЛЮТНО ВСІ ВІРТУАЛЬНІ ХОСТИНГИ рахують inodes, тільки багато хто не пише це в описі до тарифу.
  12. Gariks

    Inodes

    абсолютно всі віртуальні хостинги рахують inodes
  13. Gariks

    Inodes

    В мене нормальний хостинг. inodes - 840 000 А ось за ніч, "кудись поділося" 5000 inodes.
  14. Gariks

    Inodes

    В cache дійсно були папки з фото товара, якого давно немає на сайті (ще давно, на самому початку завантажував), а от в cache цей товар залишився, то я ці папки видалив, бо вони не потрібні і inodes дійсно стало більше, але потім кудись вони діваються... Хотів у Вас запитати, а на inodes впливає Ваш модуль Jet Cache, бо він встановлений на сайт. Потрібно з цим розібратися, бо inodes постіно кудись діваються...
  15. Gariks

    Inodes

    Наприклад?
  16. Gariks

    Inodes

    Не зовсім підходить. Є товари, які не використовуються, бо їх немає у постачальника, і їх багато, але я їх не видаляв, щоб не було 404.
  17. Gariks

    Inodes

    Так, але як їх знайти, передивлятися всі?) Там, точно є зображення, які не використовуються.
  18. Gariks

    Inodes

    На хостингу багато inodes займає каталог: site/image/cache. Цю папку (site/image/cache) можна ж очистити? Розумію, що це кеш, але ж це не в storage. Бо на хостингу, з самого початку надається доволі велика кількість inodes, але з часом сайт "завис", почали розбиратися і виявилося, що вільних inodes немає і більше всього то займає кеш (site/image/cache).
  19. Gariks

    Конверсії

    Цікаву річ помітив. Вимкнули світло, звичайно браузер закрився, потім світло ввімкнули, заходжу в аналітику і показує "совершение покупки" при чому в аналітиці показує, що в даний час, тільки я на сайті. Хвилина в хвилину. Я закрив браузер, відкрив знову і знову показує "совершение покупки" вже - 2, на сам сайт не заходив, тільки в аналітиці показує, що це моє місцезходження. На сайт не заходив, але вкладка з сайтом в браузері завжди є. Які думки?
  20. Gariks

    Конверсії

    А що може бути з кешем? Є встановленний модуль кешування.
  21. Gariks

    Конверсії

    Ні, всі замовлення (швидке, в один клік), відображаються в адмінці.
  22. Gariks

    Конверсії

    Ні, всі статуси перевірив.
  23. В аналітиці показує конверсію "совершение покупки", а в адмінці замовлення немає... Я робив тестове замовлення, також в аналітиці показує "совершение покупки" і це замовлення є в адмінці. Як так?
  24. Потрібно, щоб при додаванні акції на товар, ціна автоматично змінювала колір.
  25. Це Ви пропонуєте змінити колір ціни на всі товари?)
×
×
  • Создать...

Важная информация

На нашем сайте используются файлы cookie и происходит обработка некоторых персональных данных пользователей, чтобы улучшить пользовательский интерфейс. Чтобы узнать для чего и какие персональные данные мы обрабатываем перейдите по ссылке. Если Вы нажмете «Я даю согласие», это означает, что Вы понимаете и принимаете все условия, указанные в этом Уведомлении о Конфиденциальности.