Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

programma

Новачок
  
  • Публікації

    4
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача programma

  1. Все работает :) Только при нажатии на плюсик у товара. Так же работает и на странице товара, если отключить ajax_add.js (при этом заменить код в файле product.tpl - <a onclick="$('#product').submit();" id="add_to_cart" class="button"> на <a onclick="$('#product').submit(); playSound('catalog/view/theme/ваша тема/файл.wav');" id="add_to_cart" class="button"> )Будет работать без красивого перехода товара в корзину
  2. И как это включить? Или как это правильно называется, чтобы я смог найти
  3. Приветствую. Возник такой вопрос. Необходимо чтобы на сайте (в любом месте) выводилось имя покупателя, который в данный момент находится в магазине. Я имею ввиду: "Вы зашли как Гость" - это неавторизованный пльзователь. "Привет Иван Иванов" - авторизованный. Помогите пожалуйста это реализовать, если уже есть решение, то ткните носом :)

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.