Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

sasha0801

Новачок
  
  • Публікації

    15
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача sasha0801

  1. Я десь написав, що мене від моно не влаштовує? Я саме ним і користуюсь бо платний "нормальний" на 100% так і не працює(
  2. Нормальний у Вашому розумінні це як? для мене наприклад "не нормальний" три місяці як придбав а він толком не працює, а підтримка жах повний!!! Ще не зустрічав такого на форумі. ось Вже три місяці від автора чекаю допомогу, набридло вже!
  3. Невозможно удалить товар с избранного( так же в избранном отображает товар на укр и на ру
  4. 1) - вроде работает норм 2) - вроде тоже норм Проблемма есть с акциями( в товаре не отображает, а в категории у всех одна и таже старая цена у всех товарах даже у которых нету акции. mirohost
    Чудовий модуль, все працює, швидка підтримка, автор оперативно допоміг з налаштуванням під шаблон.
    В этом фильтре есть всё, просто супер! Поддержка лучше всех, автор очень много помог с настройками и с адаптацией под стили шаблона. Рекомендую к покупке не пожалеете. Автору респект и хочу пожелать успехов в его проектах и разработках.

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.