Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

denis5555

Новачок
  
  • Публікації

    6
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача denis5555

    Модуль работает отлично. Автору спасибо, помог разобраться с некоторыми нюансами. Рекомендую!
  1. Подскажите пожалуйста, после установки ostore выдает ошибку в админке на главной странице Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/путь/адрес сайта/admin/controller/extension/dashboard/domovoy.php on line 206Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/путь/адрес сайта/admin/controller/extension/dashboard/domovoy.php on line 206
    Спасибо за отличный модуль, который экономит очень много времени. Отдельное спасибо за поддержку - получены и главное, решены все вопросы, которые задавались.
    Спасибо! Все на высшем уровне. Купил, оплатил сам модуль, настройку и установку. Все сделал и настроил очень быстро - работает. Рекомендую!

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.