Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Sokolov39

Користувачі
  
  • Публікації

    72
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача Sokolov39

  1. Переглянув демо Але не побачив ще одного способу перекладу - щоб примусово повнорно перекласти одну з локалізацій ще раз(якщо вона заповнена)?
  2. Підскажіть , як швидко видаляється посилання з 404 помилкою через серч консоль? І взагалі- які ви методи використовуєте якщо знаходите посилання з 404 помилкою?
  3. А готового модуля нема, щоб мав такий функціонал Або можливо у пакетном редакторі він є якомусь ?
  4. Підкажіть, шукаю варіант як зробити - для Ocstore 3 МОЖЛиво є готові модулі! 1. щоб назви картинок у великому обємі (прописані кирилицею ) перегенерувати на латиницю 2. Якщо загружаю картинку де назва на кирилиці - щоб їх автоматично перегерувало на латиницю (на сервері)
  5. Вітаю Плануємо зробити сайт і купити один із шаблонів OCTemplates Сайт буде мультиязичний Питання, чи достатньо того фунціонала що є в шаблоні для реалізації повноцінної мультиязичності відповідно рекомендацій гугла https://prnt.sc/lEEYGIiw4hi- ? ЧИ все таки потрібно купляти окремо модуль SEO мультиязык / мультирегион 33.0 ? Від @markimax (буду радий вашій рекомендації )
  6. Доброго дня А демо можна переглянути модуля, тобто внутрішній функціонал?
  7. Доброго вечора Підскажіть як такі дії можуль вплинути на SEO просування сайта ? - Російська мова була за замовчування на сайті - Після чого додали Українську (відповідно для рус. версії додали префікс - /ru) - Після його знов рус. версію зробити - за замовчування головну
  8. Дякую , але для мультиязичності я використовую ось цей модуль - тому в такому випадку як бути?
  9. Доброго дня. Підскажіть це у вас можна придбати такий модуль, чи це виключно ваше допрацювання кода ?
  10. Здрасвутйте Хочу изменить немного отображение колонок в footer Заменяю это col-xs-12 col-sm-6 на col-xs-12 col-sm-4 Скрин https://prnt.sc/xskmGwTBhmGZ Заменяю в коде файл footer.twig https://prnt.sc/wJxNwBM8KRsK Обновляю кеш шаблона и движка и браузера - ничено не происход, новый код не вступает в работу ???
  11. Добрый день OCstore 2.3 Шаблон Luxury Подскажите ,где в шаблоне можна как включить так и выключить, чтобы в модуле Simple (корзина), отображалась цена товара без акции https://prnt.sc/i5Ew_xYDKNdr Автору модуля написал, но пока что молчат
  12. Добрый день @octemplates Осstore 2.3 На корзину стоит модуль Simple Подскажите ,где в шаблоне можна как включить так и выключить, чтобы в Simple (корзина), отображалась цена товара без акции https://prnt.sc/i5Ew_xYDKNdr
  13. Добрый день Подскажите какой лучше использовать режим работы PHP для Ocstore https://prnt.sc/26k6n1b
  14. Добрый день, подскажите несколько моментов 1. По стандарту что должно быть тут в настройках (Исключения для get-параметров) https://prnt.sc/26k6iso 2. Подскажите что лучше выбрать для движка (режим работы PHP ) https://prnt.sc/26k6n1b

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.