Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Serhii1199

Новачок
  
  • Публікації

    5
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача Serhii1199

    Дуже якісний модуль та підтримка! Одразу замовив у автора допрацювання та встановлення. Все виконано швидко та якісно. Ціна в межах розумного. Після встановлення кількість конверсій збільшилась. На швидкість завантаження сторінок негативного впливу немає (раніше зустрічались проблеми в аналогічних модулях). Однозначно рекомендую.
  1. Вчера решил посмотреть как работает Оптимайзер спустя несколько недель, проверка на мобильных показала вместо 80 (как было после установки), только 67. Сразу подумал что сам где то не то нажал в оптимайзере или компрессоре. После нескольких часов отключений включений разных модулей, очисток кэша, решил написать автору. Ответ был быстрым, отправил доступы, автор все проверил - вывод новый алгоритм гугла! Теперь при отключенном оптимайзере оценка на мобильных 15-20, если включить то 65-75, на ПК 95 -100. Так что без оптимайзера тепер никуда!

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.