Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

maksym41193

Користувачі
  
  • Публікації

    87
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача maksym41193

  1. так, одне зробили, інше зламали) замовлення оплачені, але всеодно постійно потрапляють в "зникнені замовлення", чого не було до оновлення підтримка топ, два тижні тиша)
  2. не завжди, є оплата, а замовлення всеодно в зниклих
  3. так) а зараз при виборі оплати з моно замовлення потрапляють в "зниклі замовлення" в адмінці
  4. така сама ситуація виявляється, що модуль в базі даних в таблиці oc_monopay_logs кожну секунду генерує запити, десятки запитів, тому і вага цієї таблиці 1.7+ гб за короткий проміжок часу формуються запити по типу "invoice not found for order_id: 1539" а підтримка поки що мовчить (на звичайноку хостингу є обмеження на вагу бази даних, сайт можуть заблокувати)
  5. меняю переключение языков на ссылки, вместо скрипта, после этого нужно адаптировать отображение на прежний вид как было https://prnt.sc/bx8T7cYkeG3T как в итоге https://prnt.sc/fu1XPgvCfeiD в catalog/view/theme/шаблон/template/common/header.twig добавить код вместо {{ language }} и сделать адаптацию на прежний вид, кто может помочь? цена вопроса? <ul class="list-inline"> {% for hreflang in hreflangs %} {% if hreflang.code == code %} <li><a class="active">{{ hreflang.code[:2]|upper }}</a></li> {% else %} <li><a href="{{ hreflang.href }}">{{ hreflang.code[:2]|upper }}</a></li> {% endif %} {% endfor %} </ul>
  6. розуміти б як це робити) бачив скрипт, який додає клас, щоб потім стилізувати, але не для 3-ї версії
  7. можливо хоть робив для opencart 3? рішення UltraStore - адаптивный универсальный шаблон
  8. в модулі "мультитовари" та в "Тип сторінки "Категорія" є можливість ввімкнення "Показувати вибір кількості?" але при зміні кількості не змінюється ціна, як на внутрішній сторінці товару, це можливо якось вивести? можливо планується додати ? Якщо людина знаходиться на якійсь із сторінок, то в меню ця сторінка має бути виділена, чи можливо зробити так, щоб підсвічувався пункт меню в якому ми зараз знаходимость? в категоріях це є, але немає на інформаційних сторінках
  9. на рішенні обмежена кількість категорій для виводу для коректого відображення на різних екранах? це так і має бути? єдине рішення це зробити загальну категорію в яку додати частину пунктів?
  10. чомусь вказано 5, а відгуків 6 и не вмикається пагінація, навіть якщо їх 7 коли там 4, тоді на основній (1-й) сторінці показує 6, а на другій сторінкі один відгук (останній с попередньої сторінки), 7 в сумі) 1 копія
  11. підскажіть, з якої версії доступна ця функція? в мене v.2.1.7 та показується 6 відгуків, можливо треба додатково ввімкнути?
  12. Доброго дня! Чи реалізована в останніх версіях рішення можливість скрити відгуки, якщо їх багато на сторінці товару? або можливо планується впроваждення? наприклад на сторінці відгуків по товару https://ultrastore.octemplates.net/apple-ua/smartfon-apple-iphone-x-256gb-silver-ua їх може бути наприклад 10-20, тому не зовсім зручно для користувачів скролити, хотілося б щось по типу "показати ще" на частині відгуків и тоді відкривається повний їх список
  13. оновити можу самостійно, треба розуміти, чи були якісь нововведення, які покращать ситуацію зі швидкістю сайта, чи звертали на це увагу взагалі, так як с початку рішення показувало чудові результати оптимізації, а після зміни алгоритмів стало не дуже)
  14. Доброго дня! В мене версія рішення v.2.1.7 під час перевірки за допомогою PageSpeed Insights побачив, що швидкість сайту мобільної версії дуже знизилась (стала <50, раніше цей загальний показник був значно кращий, ніяких робіт не проводилось), зараз в червоній зоні саме показник Largest Contentful Paint (6.6 сек) а також троши по Total Blocking Time та First Contentful Paint Були якісь нововведення до версії 2.7.2, що можуть покращити ситуацію, можливо змінили щось в оптимізації рішення ? можливо треба на інше звернути увагу? вся оптимізація, що доступна в рішенні ввімкнена.
  15. Всем привет, порекомендуйте пожалуйста хостинг провайдера в Украине (сейчас сайты на adminvps и есть проблемы с работоспособностью через мобильный интернет)
  16. можно ли в шаблоне сделать галерею фоток (вывести на главной), при клике, фото открывается на весь экран (как в карточке товара) ?
  17. Подскажите пожалуйста модуль для создания галереи суть: на главной странице нужна карусель с 10+ фото (нужна возможность задать размер превью из админки), при клике открывается фото на весь экран
  18. Здравствуйте, а есть ли где-то пакет переводов на украинский данного шаблона? как представлено все в демо шаблона
  19. все сделал так же, в админке все сохраняется http://joxi.ru/krDgwVeTJ9q8YA но вот какая беда, спустя какое-то время (1+ дней) вместо них появляется " ? " не подскажите почему так происходит?
  20. Нужно адаптировать модуль для сайта на opencart 3 "криво" стал на шаблон, нужны некоторые правки, для корректного отображения. Кто может помочь, в личку пожалуйста.

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.