Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

askiti

Новачок
  
  • Публікації

    3
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача askiti

  1. Добрый день. У меня перестала работать программа ваша и мне нужен сео специалист-программист. Я несколько раз писала в личные сообщения, но вы не отвечаете, Программист тоже потерялся и не выходит на связь. Помогите найти нового программиста или помогите сами. Спасибо за понимание.
  2. Добрый день. Ищу специалиста, который сможет перенести товары со старого самописного сайта на 3.0. Рассматриваю, изготовление сайта "под ключ". Макет, программирование и перенос информации с сайта на сайт.
  3. Добрый день. Подскажите, на каком проверенном сайте можно купить шаблон для opencar 3.0 адаптивный. Для магазина в голубых или розовых тонах, С белой шапкой. Спасибо

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.