Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

tursergey

Новачок
  
  • Публікації

    11
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача tursergey

  1. </div> <script type="text/javascript"><!-- $('#slideshow{{ module }}').swiper({ mode: 'horizontal', slidesPerView: 1, pagination: '.slideshow{{ module }}', paginationClickable: true, nextButton: '.swiper-button-next', prevButton: '.swiper-button-prev', spaceBetween: 30, autoplay: 2500, autoplayDisableOnInteraction: true, loop: true }); --></script> ставил autoplay: на 90000, тоже самое..
  2. Было autoplay: 4500 поставил 10500, скорость та же. Может что то не то делаю?
  3. Здравствуйте, как замедлить скорость смены баннеров в 3.0.2.0? catalog\view\javascript\jquery\nivo-slider\jquery.nivo.slider.pack.js nivo-slider - такой папки нет. catalog/view/theme/default/template/module/slideshow.tpl module такой папки тоже нет.
  4. Здравствуйте, вопрос такой: когда захожу на сайт где в браузере стоит www.mysite.com, то на главной страницы не работают кнопки add to cart, и поиск на сайте тоже не работает. Но как только меняю в браузере на mysite.com, то всё работает. Как решить проблему?
  5. кому нужно вот бесплатное расширение https://www.opencart.com/index.php?route=marketplace/extension/info&amp;extension_id=24659&amp;filter_search=seo&amp;filter_license=0&amp;filter_download_id=55 Работает
  6. домен сайта www.seite.com, когда открывают сайт то вместо www.seite.com отображается www.seite.com/index.php?route=common/home вот эта длинная строка (index.php?route=common/home)
  7. Здравствуйте. Как поменять SEO адрес главной страницы. Что бы он не был такой долинный. В OpenCart 3.0.2.0?
  8. Здравствуйте. Как поменять SEO адрес главной страницы. Что бы он не был такой долинный. В OpenCart 3.0.2.0?

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.