Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

ReaZon

Новачок
  
  • Публікації

    8
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача ReaZon

  1. Вывести в левом меню изображения категорий. ocStore 2.3.0.2.3. Просто написать вывод контроллере и в tpl, css сделаю сам.
  2. А какой пользователь будет ресайзить ширину в браузере? это if($(window).width() < 992) {flickity}
  3. http://demo.podarochky.ru/ Шаблон: Shop-Store 2. Модули: Image Compressor, Simple, Revolution Slider, MegaMenu Pro. Хлебные крошки и некоторые слайдеры на моб.версии реализованы с помощью flickity. Ещё не до конца заполнен заказчиком(категории, менюшки, карусели). Оптимизировался после верстки 88 95 (по большей части заслуга оптимизированного шаблона и модуля Image Compressor). К сожалению попугаев 5-10 сожрал Revolution Slider:(
  4. Добрый день. Необходимо чтобы на моб.версии картинки товара листались свайпом как слайдер. (пример: https://www.pichshop.ru/product/227835/polka-dlya-vannyi-aqualla/ см.моб.версию) Верстка картинок товара на сайте не затрагивалась, шаблон Shop-Store 2. http://demo.podarochky.ru/ Сколько будет стоить?

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.