Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

splka

Користувачі
  • Публікації

    654
  • З нами

  • Відвідування

Відвідувачі профілю

Блок відвідувачів профілю відключений і не буде доступний широкому іншим користувачам

splka's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine Rare
  • Week One Done

Recent Badges

52

Репутація

  1. Питання - а є десь мануал, як отримати апі ключ? І цей, в модулі є опція доставки в відділеня місту? В них там якась партнерка наче.
  2. А кто-то єто вот подружил с симплой? Техподдержка судя-по всему не аллё. Разрабы тоже
  3. А який плагін зараз в тренді для чекбоксу?
  4. тут питання в тому - що треба модіфікувати в seo_pro, щоб воно запрацювало. тому що є якась посилкова масса, и вона звісно в /, і префікс /ru буде додаватись, якщо я зроблю світч на мову. Якщо я так зроблю вся моя масса звалиться з гуглу і знов треба бути набирати вагу сторінок та все інше.
  5. Всем привет, вопрос. А кто-то костылил такую штуку, при переезде с ru->ua Чтобы при открытии страниц главная и всё остальное открывалось Preffered lang UA: ${sitename}/ua Old language RU: ${sitename}/ без постфикса Где и что подпедалить нужно? Спасибо
  6. Я читал, что ты озвучивал. Но картинка твоя верная - или дорого и хорошо или дёшево и как-то. а платить 350 баксов?) Я дал ссылку на фреймворк официальный)
  7. бгггг, есть бесплатный фреймворк от гугла и 300 баксов кредита. https://github.com/googleapis/google-cloud-php-translate
  8. Приветствую. Версия Simple 4.11.8 Вопрос: В админке, при ручном добавлении заказа index.php?route=sale/order/add получаю ошибку в консоли Uncaught TypeError: $.ui is undefined Перехожу по ссылке, отдаёт, что ошибка в строке jQuery('#simple_custom_order').load('index.php?option=com_mijoshop&format=raw&tmpl=component&route=extension/module/simple/custom&set=order&token=[token]&object=order&id=0'); блок кода <script type="text/javascript"> jQuery(function(){ jQuery('#tab-customer').append('<div id="simple_custom_order" class="simple-container"></div>'); jQuery('#simple_custom_order').load('index.php?option=com_mijoshop&format=raw&tmpl=component&route=extension/module/simple/custom&set=order&token=[token]&object=order&id=0'); }); </script> Вопрос - как правильно это поправить/полечить?
  9. @SooR, проверьте ЛС плиз. С февраля непонятки же с БД и скоростью работы фильтра.
  10. Ну есть ещё сложный вариант на самом деле. Зайти через phpmyadmin, найти таблицу, найти модификатор и руками перенести изменения. Вообще правильный вариант безусловные модификаторы хранить в папке system
  11. Ща типа тема от привата - новомодные терминалы с рро в одном флаконе

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.