Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

LODESTAR

Користувачі
  
  • Публікації

    72
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача LODESTAR

  1. Десь я накосячив і головна сторінка довго завантажується. Потрібно поправити. http://lodestar.com.ua/ Не за всі гроші світу))))
  2. Тоже проблемы с гарантией на Хотлайн. Кто настроил поделитесь настройками В пункт 7 прописал код, но в выгрузке выводит так: <guarantee type="manufacturer"> </guarantee>
  3. Так поставте програму на комп або на телефон да і все. І працюйте легально
  4. Річна виручка для таких ФОПів не повина перевищувати 1 085 500 грн.
  5. В законі сказано: "Так, згідно з рішенням Уряду від обов’язкового застосування РРО звільняються суб’єкти господарювання, які здійснюють роздрібну торгівлю на території села"
  6. Добрый день. Можно ли что то подобное создать на OpenCart или смотреть с сторону другой csm https://restore.com.ua/
  7. Пользуюсь https://hostpro.ua/ Служба поддержки на высоте.
  8. Если грузите в ручную, то нужно контролировать sos. В браузере может быть ошибка 505, но процесс идет. Если вы видите что SOS не обновляется, тогда обновляете страницу, где Вы запускали обработку. Если SOS удалился, значит загрузка закончена.
  9. Пытаюсь настроить заливку прайса по ссылке. Настроил Сron, прайс скачивается но цены не обновляются. Пишет не найден разделитель товара. Как можно решить? Если в разделитель прописываю <offer , то получается так "Добавлено товаров: 0 Обновлено товаров: 0. Отчет смотрите на сервере, в папке admin/uploads" Скачал файл с сервера. Пытаюсь открыть браузером, выдет такую ошибку: " This page contains the following errors: error on line 1 at column 1: Document is empty error on line 1 at column 1: Encoding error Below is a rendering of the page up to the first error. " Чере EXCEL все норм открывается

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.