Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

planetatd

Новачок
  
  • Публікації

    2
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача planetatd

  1. ссылка на сайт не работает? очень странно http://planeta-td.ru/ или в яндексе можно найти по запросу "ТД Планета стеллажи" по любому региону.
  2. есть очень плохо запиленный сайт http://planeta-td.ru/ на нем оригинальный текст и кривое оформление нам нужно: 1. помочь подкрутить оформление по мелочам - размеры изображений категорий и чуть помочь с версткой. 2. парсинг данных с сайтов поставщиков и залив на наш ~2000 позиций 3. SEO по 20-30 ключевикам, ну и соответственно прописать все правильно у залитых товаров. желательно веб мастер из Санкт-Петербурга - для встречи в нашем офисе. Предполагаем долгосрочное сотрудничество. +79119769702 Михаил / ватсап /вайбер /телеграмм/ [email protected]

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.