Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

OCdevWizard

Користувачі
  • Публікації

    1 421
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача OCdevWizard

  1. Доброго дня Напишіть в особисті повідомлення чи створіть тікет на сайті підтримки http://help.ocdevwizard.com/
  2. зробіть АПІ, якщо не знаєте як це зробити напишіть мені в особисті повідомлення
  3. можна налаштувати що адміністратору буде відправлятися повідомлення на email коли хтось зробив запит
  4. Доброго дня Додайте, будь ласка, в розділі для авторів "Ваші продажі" можливість фільтрувати замовлення покупців за назвою модуля та можливість експортувати результати в csv файл.
  5. Версія модуля 2.0.4: - зроблена адаптація та стилізація з шаблонами: SHOWCASE, reMARKET, ULTRASTORE, FeelMart
  6. варто дописати в плюси python можливість написання decorators, це свого роду функції - обгортки які можуть доповнювати/змінювати можливості іншої функції без зміни коду в ній самій.
  7. Доброго дня файл контроллер /catalog/controller/extension/ocdevwizard/recommended_products.php, а самі файли темлейтів знаходяться тут /catalog/view/theme/default/template/extension/ocdevwizard/recommended_products/... /catalog/view/theme/default/stylesheet/ocdevwizard/recommended_products/stylesheet.css - це основний файл стилів для стилізація модуля на front. реалізує це https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/CSS/direction
  8. Доброго дня Встановлення модуля потрібно виконувати по інструкії яка йде з архівом модуля, потрібно читати всі рядки і тоді не повинно виникнути проблем.
  9. так а що заважає замовити цю фічу індивідуально?
  10. Дякую за проведену роботу! Це хороший довідник для покупців чому не варто користуватися модулями які розповсюджують варезні сайти.
  11. Ні, модуль не робить розсилання з використанням сторонніх файлів чи базою даних email адрес. Розсилання можливе якщо були створені підписки через сам модуль або по стандартній базі клієнтів яка знаходиться в таблиці oc_customer стилізувати зовнішній вигляд модуля ви можете і самі якщо маєте відповідні навички, або за додаткову оплату.
  12. Напишіть мені в особисті повідомлення ваш номер замовлення
  13. Доброго дня Його потрібно запросити через особисті повідомлення або через вбудовану форму відправлення запиту ключа коли встановили модуль.

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.