Перейти к публикации
Поиск в
  • Дополнительно...
Искать результаты, содержащие...
Искать результаты в...

OCdevWizard

Пользователи
  • Публикаций

    1 420
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Все публикации пользователя OCdevWizard

  1. забудьте про них
  2. Доброго дня Напишіть в особисті повідомлення чи створіть тікет на сайті підтримки http://help.ocdevwizard.com/
  3. зробіть АПІ, якщо не знаєте як це зробити напишіть мені в особисті повідомлення
  4. можна налаштувати що адміністратору буде відправлятися повідомлення на email коли хтось зробив запит
  5. Доброго дня Додайте, будь ласка, в розділі для авторів "Ваші продажі" можливість фільтрувати замовлення покупців за назвою модуля та можливість експортувати результати в csv файл.
  6. Версія модуля 2.0.4: - зроблена адаптація та стилізація з шаблонами: SHOWCASE, reMARKET, ULTRASTORE, FeelMart
  7. OCdevWizard

    Python vs PHP или Python глазами PHP программиста

    варто дописати в плюси python можливість написання decorators, це свого роду функції - обгортки які можуть доповнювати/змінювати можливості іншої функції без зміни коду в ній самій.
  8. перевірив, в спамі немає жодного листа від [OpenCart Форум]
  9. Доброго дня файл контроллер /catalog/controller/extension/ocdevwizard/recommended_products.php, а самі файли темлейтів знаходяться тут /catalog/view/theme/default/template/extension/ocdevwizard/recommended_products/... /catalog/view/theme/default/stylesheet/ocdevwizard/recommended_products/stylesheet.css - це основний файл стилів для стилізація модуля на front. реалізує це https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/CSS/direction
  10. Доброго дня Встановлення модуля потрібно виконувати по інструкії яка йде з архівом модуля, потрібно читати всі рядки і тоді не повинно виникнути проблем.
  11. так а що заважає замовити цю фічу індивідуально?
  12. Дякую за проведену роботу! Це хороший довідник для покупців чому не варто користуватися модулями які розповсюджують варезні сайти.
  13. Ні, модуль не робить розсилання з використанням сторонніх файлів чи базою даних email адрес. Розсилання можливе якщо були створені підписки через сам модуль або по стандартній базі клієнтів яка знаходиться в таблиці oc_customer стилізувати зовнішній вигляд модуля ви можете і самі якщо маєте відповідні навички, або за додаткову оплату.
  14. Напишіть мені в особисті повідомлення ваш номер замовлення
  15. Доброго дня Його потрібно запросити через особисті повідомлення або через вбудовану форму відправлення запиту ключа коли встановили модуль.
  16. Дорогі покупці. Я вніс деякі зміни в положення ліцензії щоб полегшити вам користування модулем. Відтепер ліцензія не буде мати терміну в 1 рік, тобто придбавши один раз модуль ви можете без обмеження часу скачувати нові його оновлення. Хоча преміум підтримка все таки буде мати часовий термін в 1 рік (під преміум підтримкою слід мати на у вазі що вам будуть своєчасно відповідати менше ніж за 24 години на ваші запитання які будуть стосуватися роботи модуля). Ліцензія буде працювати по принципу "одна куплена ліцензія на одну інсталяцію OpenCart", тобто якщо ви міняєте домен вашого магазину то достатньо просто його вказати для переактивації і отримання нового ключа, але при умові що попередній сайт на попередньому домені не повинен працювати (говорячи простіше ви виконали переїзд на інший домен). Тепер ви можете використовувати одну ліцензію в мульти-магазині OpenCart з скільки завгодно доменами, при умові що це одна інсталяція OpenCart. Приємних покупок.
×
×
  • Создать...

Важная информация

На нашем сайте используются файлы cookie и происходит обработка некоторых персональных данных пользователей, чтобы улучшить пользовательский интерфейс. Чтобы узнать для чего и какие персональные данные мы обрабатываем перейдите по ссылке. Если Вы нажмете «Я даю согласие», это означает, что Вы понимаете и принимаете все условия, указанные в этом Уведомлении о Конфиденциальности.