Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

SKD

Новачок
  
  • Публікації

    11
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача SKD

  1. у меня есть рад задач, сколько у вас стоит час работы? может вы мне все сделаете за оплату
  2. я нашел 385 страку поставил как по примеру с "title" вышла ошибка Undefined index: text in /admin/controller/design/banner.php on line 385 $data['banner_images'][$key][] = array( 'title' => $banner_image['title'], 'text' => $banner_image['text'], 'link' => $banner_image['link'], 'image' => $image, 'thumb' => $this->model_tool_image->resize($thumb, 100, 100), 'sort_order' => $banner_image['sort_order'] ); поле в базе "text"
  3. по данному материалу ( https://upread.ru/blog/notes/defoltnyj-slajder ) создал дополнительное поля,но не как не могу отобразить его в админке, подскажите где нужно сделать вывод
  4. когда посетитель заходит в категорию "ПК" то видит 4 подкатегории и у каждой подкатегории по 5/6 товаров, ну и ссылку посмотреть все. Выше на рис. показан сам вид.
  5. подскажите пж кто знает как сделать такой вывод как на рисунке

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.