Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Eps

Новачок
  
  • Публікації

    5
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача Eps

    Один з найкращих модулів у цій категорії! Я купив спочатку перший модуль, а потім і другу частину повноцінної версії модуля. Автор дуже оперативно вирішує всі питання і в будь-яких моментах готовий підказати та допомогти. Краще відразу цей модуль брати, тому що в одному товарі ви можете підбирати різні варіанти такі як модель товару, колір, різні атрибути загалом. Дякуємо за прекрасний модуль, саме те що шукав!
    Модулем дуже задоволений, автору окреме дякую. Постійно на зв'язку, допоміг із встановленням та оптимізацією під шаблон. Модуль відмінний, навантаження на сторінку не дає, вантажиться швидко, можна встановлювати один або два кольори на палітрі так і зображення, що дуже зручно.
    Модуль бомби. Економія часу, за його використання, колосальна. Підтримка на висоті, всі проблеми та помилки вирішуються миттєво. Автору дякую.
    Дуже дякую за відмінний модуль і оперативну техпідтримку. Автор допоміг адаптувати під шаблон. Служба підтримки працює навіть у вихідні, що є рідкістю зараз. Щиро Дякую)))
    Все супер! Модуль работает идеально! Были сложности, так как тема сайта нестандартная. Но автор все быстро настроил, так как мне нужно. Большое спасибо! Рекомендую!

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.