Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

kruglyaschok

Новачок
  
  • Публікації

    2
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача kruglyaschok

  1. Один файл пропустил , надо было делать: 2. Для opencart 2.3 Через пункт меню "Установка расширений" загрузить 2 файла из этой папки: - articles_catalog.ocmod.xml - articles_catalog_seo_url.ocmod.xml 2.1 Для ocStore2.3 Через пункт меню "Установка расширений" загрузить 2 файла из этой папки - articles_catalog.ocmod.xml - articles_catalog_seo_url.ocmod.xml и файл из папки "open graph" - articles_catalog_og_ocstore_fix.ocmod 2.2 Затем перейти в пункт меню "Модификаторы"(Менеджер дополнений) и нажать кнопку "Обновить" Спасибо за помощь
  2. Доброго времени." После успешной установки, в админ меню "Каталог" появится пункт "Каталог статей"- не появился! В списке модулей добавятся модули "Каталог статей" и "Последние статьи"- ДОБАВИЛИСЬ Версия ocStore 2.3.0.2.3 Буду признателен за помощь.

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.