Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

VolodymyrHoshko

Користувачі
  • Публікації

    69
  • З нами

  • Відвідування

Файли, опубліковані користувачем VolodymyrHoshko


  1. 9,5

    Массовый автоматический перевод текстов, товаров, категорий, статей и тд с Google translate API

    З цим модулем Ви зможете перекласти весь контент сайту будь-якою мовою. Модуль прискорює додавання товарів, ви заповнюєте значення тільки однією мовою, а на перекладаєте кнопкою "Перекласти". Модуль додає Кнопку "Перекласти" до кожного багатомовного рядка. Блок аналізу багатомовного контенту бази даних, модуль проаналізує всю базу даних, знайде та покаже все, що потрібно перекласти. Масовий переклад усієї бази даних, або обраних таблиць. Блок аналізу перекладу файлів локалізації, модуль проаналізую файли перекладу та покаже що потрібно перекласти. Масовий переклад відсутніх значень в файлах локалізації. Дозволяє редагувати файли локалізації в ручному режимі зі сторінки модуля. Безкоштовний переклад до 500'000 символів на місяць. Google Translate API дарує $300 на віртуальний рахунок усім новим користувачам. Наш переклад зберігає структуру та стилі HTML-коду. Ще більше в описі модуля.....

    387 покупок  

       (26 відгуків)

    Оновлене

  2. Безкоштовне

    Фильтр заказов по: продукту (идентификатор, имя, модель, артикул), клиенту (имя, телефон, адрес и т. д.)

    Информация о файле Хотите найти все заказы, в которых есть определенный товар? Вам поможет модуль SearchOrdersExtended - Разширеній поиск заказов по названию, по моделе, артикулу или ID товара. По информации о клиенте, номере телефона, по строкам адреса и другое. Модуль создан как разширение стандартной страницы просмотра заказов.   DEMO Сайт (Логин "demo", пароль "demo")    ..

    194 завантаження

       (3 відгуки)

    Оновлене


×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.