Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

blind

Новачок
  
  • Публікації

    3
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача blind

  1. Здравствуйте, может кто доработать модуль, нужно "Номер универсальной колонки или текст:" таких полей сделать 10 шт. Сделать что бы колонки, как в количестве, прописанные через запятую складывались. И сделать дополнительное поле для ввода имени столбца в бд. Чтобы при выборе "Мое поле" не лазить в файл модель и править, а прописать прямо из админки.
  2. Много складов? Как вариант у меня сделано с помощью "Номер универсальной колонки или текст:" подгружается в поля quantity_1, quantity_2, quantity_3 а далее с помощью триггера складываю их. BEGIN SET NEW.quantity =(NEW.quantity_1+NEW.quantity_2+NEW.quantity_3+NEW.quantity_4+NEW.quantity_5+NEW.quantity_6+NEW.quantity_7+NEW.quantity_8); END

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.