Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Nannco

Користувачі
  
  • Публікації

    328
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача Nannco

  1. Подскажите при добавление Аукционной цены появляется поле <oldprice> _______________________ Каким образом в ФИД можно вывести <oldprice> в <price>, то есть удалить <oldprice> и оставить только поле <price> с ценой 2299 грн ?
  2. Нет, без доработок. Просто цена на товар загружается через модуль "Прайс-лист" и руками на каждый товар делать, капец как не удобно))) А так найти бы файл где формируются эти 7 дней и поменять их на 365 дней, и ручками ничего делать не надо)
  3. Підкажіть будь ласка як збільшити? На данний момент, коли додаєшь знижу, то вона додаєтся тільки на 7 днів, а як це значення збільшити на 100 днів наприклад? Та такаж фішка з Полем Акція, як її теж збільшити кількість днів ?
  4. Підкажіть як редагуєтся це поле? чи є можливість вставити свій HTML код? Наприклад "20 років потужної роботи" Чи є можливість в карточці товару додавати свій код.
  5. Доброго дня, підкажіть а чи є можливість в карточці товару вставляти проізвольний HTML текст? Якщо мені потрібно встанвити текст під кнопкою Купити?
  6. Добрый день А какие есть вариант произвольного HTML текста в карточке товара? Например под ценой определенного товара, хочу написать текст, как это сделать?
  7. Підкажіть які є рішення, закрити ціну в "Просмотрі кода сторінки" ??? Зашифрувати сторінку? <div class="product-page__price price" data-price="1549" data-special="0" data-discount=""> 1549 грн. </div> 'products':[{ 'id': 81, 'price': 1549 }] } "items": [{ 'id': 81, 'price': 1549 }] "offers": { "price": "1549", "priceCurrency": "UAH", } Для чого це потрібно? щоб ботів не налаштовували...
  8. Ось це реально круто вийшло))) Я кормив ЖПТ, він похоже видавав але все не те, а ось тут круто вийшло, дякую вам
  9. Підкажіть будь ласка, як зробити перемикач використовуя тільки HTML Приклад, в карточці товара є контейнер, де можно використовувати HTML код За замовчуванням, доставка, та розкритий список доставки, також щоб при натискані на "Оплата" розкривався список всіх варіантів оплати... Я десь бачив що в якомусь магазині так робили але знайти не можу, тобто можно використовувати тільки HTML
  10. Все розібрався, проблема була в заглушці змінив на пошту хостінга все залітало)
  11. Хто стикався як вирішити цю проблему? (Waiting for server response) Коли оформляєш замовлення, натискаєш кнопку "Підтвердити замовлення" і чекаєш близько 20 секунд, щоб побачити напис, Ваше замовлення успішно сформовано. Ну це в жодні ворота, чого воно так довго думає? Які можуть бути причини?
  12. А есть такая возможность замена слова в поле <vendore> ??? То есть сейчас там выводится <vendore>TM Philips <\vendore> А надо <vendore>Philips <\vendore> Чтоб не переименовывать самого производителя или можно это сделать пунктом замены?
  13. Добрый день, подскажите пожалуйста. При выгрузке на hotline В поле: <code>50-01</code> отображается код товара, а как его можно заменить на Артикул (SKU) ? не дополнительным полем, а именно в этом поле <code>
  14. Подскажите есть ли модуль страницы "Стать дилером" ??? Или как можно сделать такую страницу похожу на "Контакты" Где к примеру, левая часть страницы "Форма обратной связи", правая часть страницы свободный текст.
  15. Підкажіть хто може зробити сторінку "ДЕ КУПИТИ" приблизно як на цьому сайті https://www.texet.ru/where_to_buy ТЗ ще не писав, в двох словах, потрібно буде зробити: 1. Створити сторінку, де потрібно буде додавати "Логотип Компанії" / "Силку на сайт" / "Номер телефона" вибрати обл. та (магазин чи інтернет магазин) 2. На сайті, усі кнопки "КУПИТИ" переробити на "ДЕ КУПИТИ" з link на нову сторінку
  16. Доброго дня, як збільшити завантажені фото? Фото загружаются з розширенням 1920*1920, після завантаження на сайт, фото стають 700*700 маленькі( Як ось це 700*700 змінити хочаби на 1600*1600 ?
  17. Подскажите как реализовать страницу "Где купить" как на примере этого сайта? https://www.texet.ru/where_to_buy
  18. Помогите пожалуйста с переводом, никак не могу найти файл где находится файл с переводом "В наличии" Если "в наличии" переведено на Укр правильно То "нет в наличии" на Укр тоже самое.
  19. Подскажите на странице Контакты, есть "Код карты" После того как я вставляю код карты, на самой странице он отображается сверху, в левом углу, а после карты начинается список контактов, это не очень правильно как по мне. Можно ли как-то карту перенести вниз страницы, после перечисления адреса, контактов, почты и времени работы?
  20. Для версии 3.0.3.7 зайти в ПХП админ Таблица: oc_order Изменить на нужный номер и все.
  21. После смены хостинга, лицензию надо обновлять? И подскажите где можно сменить заглушку почты в оформлении заказа?

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.