Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

lesto4ek

Новачок
  
  • Публікації

    3
  • З нами

  • Відвідування

Усі публікації користувача lesto4ek

  1. Добрый день, подскажите, когда выбираю укр язык, цены отображаются текстом, как исправить Настройка укр языка https://prnt.sc/r0lq0d Отображение https://prnt.sc/r0lqfe И еще вопрос, как сделать, что бы при смене валюты цена меняла, а то цена та же, что в рублях, что в гривнах, только значок меняется, при выборе доллара цена вообще не понятно откуда берется ? Гривна https://prnt.sc/r0lpdg Рубли https://prnt.sc/r0lpl4 Доллары https://prnt.sc/r0lpre
  2. Подскажите как настроить, у меня на карточке товара стоит модуль выбора ткани, как настроить, что бы при тапе на ткань открывался поп ап с увеличеной фото ткани, можно этот модуль так настроить?

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.